godmorgon!

Tidig morgon här men jag är redan redo för skolan, tidigt det kan bli ibland tihi =) Är hemma hos min syster idag, sovit hos henne så det är inte så jättelångt till skolan, gång avstånd faktist så jag tänkte promenera dit (a) så duktig som jag är! fy på regnet ba.. inte så mycket att göra åt dock =/
Idag är det en speciell dag, ni ska få bild på dagens outfit wie!

Linne från Bik Bok, Skjorta från Gina o Halsduk från MQ(inte den som jag har på mig, jag ska byta)

Och ja! Jag har flätor idag som min grymmaste syster har gjort på mig, kanske ser lite kul ut men man måste ju pröva nya saker =)
Ha en fin dag, see yah!

jag vill, men jag kan inte!

Asså jag vill kunna blogga med bilder osv men det är precis vad jag inte kan för att min dator suger! =) Ne men det är något fel med den så att jag kan inte koppla in något via USB förutom musen o de, och det är ju bara sämst? Vet inte riktigt hur det har gått till men det har det! Därför bloggar inte även fast jag säger att jag ska göra det, t.ex igår så tog jag kort på dagens outfit o sådär, shoppade o tänkte ta bild på det när jag kom på att jag inte skulle kunna lägga in dom på datorn ändå, så ja en liten smidig ursäkt till varför jag inte bloggar haha =) ska försöka fixa från en annan dator, får se hur det går annars så bloggar jag inte alls!

åh skönt =)

Äntligen nu är det slut på ännu en lång och joobbig vecka.. är så sjukt stressad så det inte är sant! Men när man väl kommer fram till helgen så känns det sådär extra skönt =) Tänkte bara slänga in en liten update för sakens skull, jag kan verkligen inte hålla mina ord men jag vill ju försöka iaf :( sorry bout that!
Helgen består nog bara av ännu mera plugg, taha förstår inte hur jag orkar. Gör ju egentligen inte det så kanske tar en sväng ut till Kungsbacka för lite shopping.. får se vad mamma min säger om detta! =D Nu ska jag ägna mig åt andra saker, pusss!

Miss the summer and the summer clothes ..

Klassfoto!

Hejsan! Yet another day quickly passed by....

Men det är väl inte så konstigt, om man har kul så har man! Hoppade up imorse med tanken av skolfoto, skolfoto och panik :| Någon som känner igen det haha? lite väl töntigt, men man är som man är! Vaknade halv sex, early i know, och gjorde i ordning mig =) kom till skolan och blev super nöjd med min bild och självaste klassofotot, men får se hur det blir när det kommer ut på bild! Åh can't wait =)

Men höjdpunkten av denna dag? Spexfotot utan tvekan! Nu går vi i nian och det är sista året med min klass =( so sad, har ju trots allt gått med dom i 10 år :O Det är inte lite det alltså... so believe it or not but I will miss them! Så idag blev det en skit bra dag men massa kul! hahaha våran klass ska alltid va bäst med allt, inklusive spex fotot! Eller vad säger ni? =D


inget fast tema utan bara, DRESSUP!

Jag som en Geisha! haha..

Elin som nörd? Jag tycker nog du ser ut som en liten naughty taylor swift haha..

Ehm kille och kille och Michael Jackson!

Dom två fina Geishorna! ♥

shadie som dum brunett haha? http://shadienyman.blogg.se/ (uppdaterar typ lika ofta som mig, alltså aldrig!)

fläckigaste bruden i stan! =)

världens förändring ska ni veta... men iaf fjortis haha

Clown, Geisha and dum brunett! ♥

avslutar med mig och Sara som Michael Jackson... du är snygg gumman! ;)

Vad tycker ni nu då? =D själv så älskar jag bilderna hihi



Why?

Varför har inte jag bloggat på så väldans länge?

Inte så svårt att lista ut antar jag... tröttnade helt enkelt. Blev tråkigt och kändes inte riktigt värt att kämpa för det, det skulle väl ändå inte riktigt leda någonstans? Jag va ju uppe i ganska många läsare för att vara en så liten blogg, så det kändes väl bra! men när jag fick kämpa för läsarna att stanna kvar, att inte bloggen räckte till så kände jag bara att nu räcker det. Så jag la av, fast inte helt.. tog ju inte bort bloggen som tur är! För jag känner mig själv, visste att jag skulle hamna här ännu igen ;P krävdes bara en spark i rumpan och lite inspiration. Jag vet ju trots allt att jag tycker det här är kul, om jag har något att skriva om dvs!
Men från och med nu så kommer inte bloggen vara ett måste, utan en kul grej! Bara ett ställe där jag kan skriva av mig och helt enkelt berätta lite om mina dagar och åsikter... inte för att få uppmärksamhet eller liknande! =)

Avslutar med en väldigt hemskt bild på mig när jag va på Djurgårdsfärjan i Stockolm. Påväg till Gröna Lund!

haha!

Blondinbella!

Guess who i met?
The one and only, BLONDINBELLA!

Idag var det nämligen Gymnasie mässa i Svenska Mässan där dom flesta klass 9 människorna i Göteborg går ifall dom vill ha lite mer information om gymnasium... och idag var det våran dag! Vi kommer dit, och vem är där om inte BlondinBella? Jag blir super glad och vet inte riktigt vad jag ska ta till mig! Inte riktigt vad jag väntat mig men så får jag oxå veta att inte bara får jag se henne utan oxå en intervju med henne! Är det bra eller är det bra? Så en otroligt glad Louise skuttar in till BlondinBella där hon sitter som sitt fina själv och det första som händer, mitt ansikte förvandlas till en tomat. Typiskt mig... Fast det märker inte BlondinBella av utan hon bara får allting att bli avslappnat och konversationen flyter på som ingenting =) Jättesöt tjej och nu känner man sig verkligen närmare karaktären BlondinBella!
Fick mina 25 minuter med henne och jag är fortfarande sjukt glad över idag =) bättre än vad jag väntat mig! Tack till Bella! (L)


RSS 2.0