At sintans house!

Kom precis hem till Sintan och det här gör jag bara för att irritera honom! Brukar ju egentligen inte blogga så mycket längre, men tänkte skriva ett nu! =D Blev väckt halv nio av ett samtal från min fasters man... HADE HELT GLÖMT AV ATT JAG SKULLE BARNVAKTA IDAG! Panik, flög ur sängen och lyckligtvis fick skjuts av Saras mamma till mina kusiner.. phew kom  bara 10 min sent! Lyckades tjäna ihop lite cash så jag är nöjd :)
Puss vi hörs

Bättre sent än aldrig?...

HAH! Nu ska vi snacka om INGEN bloggning, jag vinner asså. Men shit datorn har verkligen inte varit lockande så jag har helt enkelt bojkottat den och då har ju bloggen fått lida så klart! Ska börja lite smått igen, men inte så intensivt för jag känner inte för det..
Min syster kom hem från Turkeeyy i Lördags natt och familjen va iväg och hämtade henne i landvetter. Skit kul att träffa henne, det är verkligen på sånna tillfällen man märker att man saknar någon!♥ Så dom senaste dagarna har det blivit lite familjesaker typ, men idag så åkte Thomas hem så nu är det bara alex kvar och hon ska ju flytta snart. Buhu jag blir ensam hemma! Men har planerat att typ flytta in hos Alex så det är lugnt ;D
Nu ska jag och Sara ut en stund, kanske hörs senare?

Gick på bio idag! Drag me to hell, sjukt läskig haha! blev en hel del hoppande i stolen

Music update :)

Black eyed peas-Missing you
Black eyed peas-Imma be
Black eyed peas-I gotta a feeling
Black eyed peas-Meet me halfway
Jay-z-D.O.A (death of autotune)
Sean Paul-So fine
Fabolous ft Drake-Throw it in the bag (Remix)
Chris Brown-Changed man
Chris Brown-Don't know what it is
Fabolous-Breathe
Sean Kingston-Tomorrow
David Guetta ft Akon-Sexy bitch


Special-Michael Jackson-History

Louise är hemma!

Nu är jag hemma i älskade Göteborg igen! känns otroligt bra (a)
MEN just nu hinner jag inte skriva något längre inlägg, utan ville bara meddela om att jag är hemma och har varit det i en timme kanske? Magen är fylld med pizza och det som återstår är att packa upp grejerna! Hörs om en timma eller två,,,

Hejsan allihopa !

Here i am once again :D vad har ni för er ? louise är bort i stockholm över helgen så hon kommer nog inte blogga, så jag ska blogga lite åt henne :) Jag har aldrig något att säga men ikväll blir det party!!! tror jag , eller hoppas på det så ni får lite goa bilder om det blir något :D ska göra lite musik update senare så kicka in då! fortsätta att läsa :D ni får ha det bäst så länge , until i am back ,  puss!




Godnatt!!

Nu springer jag iväg för kvällen och kommer inte vara tillbaks förräns på... lördag kväll? Jupp det stämmer. Ska nämligen till Stockholm för att shoppa, hoppas verkligen att jag får med mig något fint hem. Men det måste jag väl ändå, det är ju stockholm! Nu även om jag inte kmr vara här och uppdatera hoppas jag att ni fortsätter kolla, eller åtminstonde slägn in en titt för det kommer inte vara kul att komma hem till 0 läsare.. vill inte sjunka ner dit som det va i början =( så fortsätt gärna och släng in en kommentar!
Ska vakna klockan 7 imorgon hade jag tänkt, vill va säker på att jag får med mig allt .. =) Så en tidig morgon, får se hur det går för att sen hinna med tåget som går tjugo i elva! aah det går nog bra? Hoppas att jag får det bra i alla fall, bilder får ni nog när jag kommer hem =)
Ha det bra =D

Youtube!


Inte riktigt min humor, men haha den va fan rolig. Kolla bara på den om du kan engelska =)


kalla mig tönt , men har fastnat för dom här! bara lyssna på texten..

Im back,, REDAN?

Jupp det stämmer, jag är hemma redan nu! blev en snabbis idag, inget mys hemma hos honom eller mat osv.. träffades bara i frölunda en snabbis sen va det inte mkt mera med det.. kändes skönt att få träffas ändå =) Vad återstår av dagen, jo det är några timmar kvar men jag hade inte planerat så mycket med dom eftersom imorn åker jag till Stockholm fast endast för att vara där över dagen, sova över och sen vara där lite på lördag oxå =) ska bli en kul kul resa med mamma och två andra, hoppas på en massa shopping dessutom! Vad händer hos er idag? En massa kul antar jag =)
Mår otroligt bra idag oxå, fick en stor lättnad off my shoulders! Så känner mig på bra humör och vill bara vara glad haha... Det är väl så det ska vara eller? :)


jag vet att jag är snygg när jag posar sådära... haha



Frukost

Godmorgon alla sötisar =) Hur mår ni idag? Själv är det toppen!
Ska träffa sintan bebis idag igen!
BTW HAR DESIREE BLIVIT AVSTÄNG IGEN HAHA?

HEMMA!

Louise är hemma in her own hood.. ne men hemma och är helt avslappnad ! Blir inte mycket mer bloggning än så här idag, men det kan ni väl leva med =) Vi hörs ju imorgon igen..
Hade det bäst hos Sintan och ska troligen dit imorgon igen, firar 7 månader på söndag! Wie! ♥ Men nu ropar min cola på mig och sen är det raka vägen in i sängen för att kolla på CSI, me love! sov så gott så hörs vi imorgon igen?


hemma hos baby...

Därav dålig uppdatering och det ber jag om ursäkt för (A) Men det kan ju inte alltid vara på topp eller hur? Men nu får ni en liten snabb update bara för att! Träffade Sintan i stan klockan 1 och drog vidare hem till honom, lika mys som vanligt :) har inte gjort mkt, typ varit nere vid sjön och umgåtts lite med hans bror och kompis! Nu är jag inte lika feg längre va? .. ;)
Och jag drar väl mig hemmåt snart, men just nu ska vi äta för jag är super hungrig!
HAHA och sintan älskling står i spegeln och försöker böja sina ögonfransar.. någon annan som håller med att killar inte ens borde leka med smink??
Vi hörs senare ikväll, fortsätt läsa ! (L):D

Månadens blogg!

Dom har kollat in på min blogg i ett tag borde veta att jag va med i veckans blogg på en tjejs blogg för ganska så längesen.. Och jag tycker ju att sånt är riktigt kul så nu är jag med i ännu en sådan! Fast nu är det månadens blogg på en tjejs blogg som heter : http://sensuellt.blogg.se/. Och där är jag nummer 8 i listan och vet ni vad jag skulle uppskatta? Om ni röstade på mig, det skulle va riktigt gulligt :)
Så gå in på http://sensuellt.blogg.se/ och rösta på nummer 8! Kärlek till alla som gör det (L)

The secret life of the american teenager!

Har precis ätit middag- fisk.. inte riktigt min grej men det funkar! Så nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av The secret life of the american teenager. En serie som handlar BARA om sex haha.. MEn puss så länge ♥

Spotify

Ni vet väl Spotify? Där man kan lyssna på vilken musik man vill för dom har typ allt - helt gratis! Enligt mig är det as bra och igår fick jag reda på att det faktist va två svennar som uppfann det! Jag tyckte det va ganska så speciellt eftersom Sverige alltid ska vara sist med allt, men att det faktist nu va dom som kom på den här ideén! Jag fattar inte riktigt hur dom tjänar pengar på det, kanske genom reklam för dom har ganska mkt men så mycket pengar kan dom väl inte få? Jag skiter i hur dom tjänar pengar egentligen, jag bara tycker att det är riktigt bra att få lyssna på gratis musik utan att behöva ladda ner!
Det enda dåliga är att inte alla kan få det, men har man tur så har man någon kompis som kan bjuda dig på en inbjudning;D

Ännu en seg dag!

Blev rätt så sen läggning igår, klockan fyra sa jag godnatt till killen och sen somnade jag på dirren. Men det hindrar mig inte från att vakna klockan 2 idag igen, jag vet inte riktigt om det är så JÄTTEsmart att börja ha sånna här konstiga vanor när skolan börjar snart. Får nog skärpa mig med det!
Back to today, vad händer idag? Ingenting igen! Hade tänkt vara med baby men han dissade mig så det sket sig, sen orkar jag inte göra något annat. Men om jag kollar ut igenom fönsret så ser jag inget förutom en blå himmel.. det kanske är solväder idag? Får ta och kolla på termometern sen så kanske man kan lägga sig på altanen och sola =)
Har duschat redan så nu återstår bara frukost så är jag ready to go.. inte för att jag ska nånstans! men nu ropar magen på mat, så see yah later!

Syskonen nyberg! ♥

Humöret är tillbaka igen!

Nu är Louise tillbaka på sitt vanlig toppenglada humör, hmm undra vart det tog vägen förut? Troligen till någon behövande haha.. but its back babys =D Jag satsar på ännu en till sen kväll, jag har ju för fan inget att göra! Det enda jag vill göra, är inte tillgängligt imorn så då orkar jag faktist inte göra något annat.. Ännu en till hemma dag, kanske uppladdning inför skolan?.. Åh, 2 veckor tills skolan, nej det ska vi inte tänka på nu! Imorn kan vi förvänta er massvis med uppdatering så länge som mitt glada humör inte försvinner. Håll tummarna på det bästa!
Prövar med att lägga upp resten av bilderna nu då?..

YES

emmas hår (a) och Thomas!

sintan baby ♥

släkten! och vet ni vad det sorgliga är? det här är faktist HELA min släkt.. Är man svensk så är man
NU GÅR DET FAN I MIG INTE MER. några bilder iaf

GLAD låt!

Asså gud den här är ju tusen år gammal, men jag har fastnat för den! Och man blir så otroligt GLAD!

hittade ingen bättre video, men åh den här låten gör mig glad

Godnatt!

Har blivit typ sämst med bloggning idag, men det är en sån dag helt enkelt! Du kryper jag ner under täcket och kollar vad som är på tv.. nått måste det väl ändå finnas? hoppas ni har fått en bra kväll =)

Hade tänkt köpa ny mobil..

Har ju 1500 kr att göra av någonstans, därför tänker jag köpa en ny mobil!
Har verkligen fastnat för en speciell mobil så jag ska bannemig köpa den!

Har faktist redan bokat och allt, så så fort som den kommer in i butiken igen. Då ska jag smälla till, visst är den söt?

Bilder från igår!

Kom på att jag aldrig la upp bilderna igår, det va något konstigt med blogg.se så jag kunde inte lägga upp nått tyvärr! men nu kommer dom, och det är inte så värst många och inga på mig! ni klarar er ändå? =)

innan jag åkte till stan, vet inte riktigt om frisyren?

sötaste emma, brun som en pepparkaka!

fast här är den riktiga pepparkakan haha!

JAG GER UPP, det går inte att ladda upp fler bilder!

sovmorgon!

somnade RÄTT så sent igår, runt halv 6?.. haha vet inte vad som hände! Så jag satsade på lång sovmorgon, men det blev endast tills klockan 2! skönt det iaf och nu gör jag verkligen ingenting. Lyssnar på musik och pratar med lite folk, en helt enkelt: skön dag!
p.s spotify är bäst!

hemskt ledsen (a) men man fyller ju faktist bara år en gång om året!

sämst uppdatering, eller vad säger ni? jo det är bara att hålla med och bua..
Men har inte riktigt haft tid till att blogga faktist, har varit en tidspressad dag men ack så bra :D ursäkta svenskan.. Tidig morgon för att fort dra in till stan, skulle byta en parfym jag fick från mamma, det va fel parfym så nu är jag nöjd =) Sen träffade jag Sintan baby som kom springandes för att prick hinna med bussen, only skills baby! Sen va det hemmåt och städa, fixa sig och välkomna gäster haha.. Är man svensk så är man men tur att jag hade en Sri Lankanese med mig HAHA! ♥ Sen blev det det vanliga kalaset med mat tårta öppning av presenter och ja må hon leva. Är jättenöjd med årets födelsedag och jag är nog världens lyckligaste tjej. Finns verkligen inte som skulle kunna vara bättre just nu, älskar livet ibland asså =)
funkar inte att ladda upp bilder just nu så ni får dom imorn, nu sska jag lägga mig, puss på allihop"

It'z me bitches :D

Tyvärr så kan inte louise uppdatera idag , she will be back tomorrow och jag garantera det:D anyway , har varit hos louise idag och det va kalas ! Det va faktiskt kalas , firade hennes 15års födelsedag idag med hennes underbara familj och släkt ! Kan bara säga att jag har haft en fantastisk dag , hoppas att ni har också haft det :D ska kolla på Harold and Kumar escape from guantoanmo bay nu :) så godnatt vi hörs snart igen! :)

bäst!

är verkligen inte på humör nu men det får bli ett inlägg, utav bilder?..

jag innan vi gick hemifrån, min mest glamourösa födelsedag nånsin! NOT

full fart haha!
(tänkte lägga ut en bild på min mage nu för att ge er en inblick på hur den faktist ser ut, men som vanligt så ser det värre ut på bild än i verklighet.. hoppas jag iaf :P

jag älskar maneter? ALDRIG

hade värsta diskussionen om ögonfärger haha..
Sen va det inte mkt som va intressant, lite tråkigt faktist men vad finns det att ta kort på ute på en ö? inget! bra dag i alla fall och jag lyckades få lite färg, även om den färgen inte va brun haha (A)

early morning- cuz its my birthday!

Tidig morgon för mig idag, för att det är min födelsedag! Familjen väckte mig klockan åtta med presenter, fick ett delfin gosedjur av Thomas, naglar, piercing och parfym av mamma & pappa... hoppas på massor med kläder när jag åker till stockholm med!
Annars är det ju släktkalas imorgon och det ska bli riktigt kul! Men nu åker vi iväg ut på havet, tårta och cola med. Anything else? neh! Bilder garanterat, hörs när jag kommer hem!

måste bara!

Måste bara säga Grattis till två andra människor som fyller år idag, Abbe och Saras pappa haha ;D Grattis till er med, 8 Augsti, bästa dagen eller hur?:)

Louise Nyberg är 15 år!

Nu är jag 15 år och gah så bra det känns! är så otroligt glad över alla som faktist bryr sig och som vill visa det! älskar er alla så otroligt mycket och ni betyder :)
Idag är det faktist min dag och det ska bli en underbar dag fylld med BARA glädje och ingenting kan få förstöra min dag. Jag uppskattar allt förutom negativitet! så puss till dom som vill dela med sig av glädje och bort med dom som vill förstöra.
LOUISE NYBERG ÄR 15 ÅR NU!

vem har världens bästa pojkvän?

JAG har världens bästa pojkvän!
Jag har en kille som ingen annan har, han är verkligen den bästa någonsin!
Som dom flesta vet, så fyller jag år om 40 minuter exakt och eftersom jag inte kommer träffa honom imorgon, så fick jag nämligen öppna hans present till mig idag! riktigt nervöst va det, men jag kände det på mig att jag inte bara skulle gilla presenten, utan älska! Jag tog min tid med att öppna paketet men det gjorde det bara så mycket mer spännande!
vill ni veta vad det var?


världens finaste armband from my baby boo (L) Tack så mycket älskling, DU vet hur mycket jag älskar det och hur mycket jag älskar dig! ♥

Outfit!

Vädret idag är ju ingenting som man kan direkt klaga på så det tackar man för :D Min oufit va ganska så simpel och lättklätt på ett sätt, eller det kändes så i alla fall! tyckte att det passade vädret iaf ;D

Vita shorts och blommigt linne ;D somrigt?

jag vet, jag ser "lustig" ut :D

Home in Billdal

Är hemma nu i Billdal och det är den andra augusti om 1 timma och tio minuter, som jag längtar! Hade ännu en till underbar dag med sintan idag, fast just nu är det piss måste jag säga! Har så sjukt jävla ont i magen, vad fan kan det vara? Försökte äta, men det hjälpte inte så jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Ska nog lägga mig alldeles strax och helt enkelt hoppas på att det blir bättre. Wish me luck!

Hos sintan..

Jupp nu är jag hos sintan därav ingen uppdatering alls! Tidig TRÖG morgon, men jag lyckades komma upp och snabbt dra iväg mig till Sintan. Ändå så lyckades klockan bli 1 innan jag kom fram, you can call me slow ;) än så länge har vi inte hunnit med mycket, men det behövs inte alltid, det är mysigt ändå. Gick in på min blogg för en stund sen och såg att jag hade 19 kommentarer, och nu gick jag in igen och fick syn på 21 kommentarer.. ah men då va jag helt enkelt TVUNGEN att skriva ett inlägg så att ni som hittat hit inte lämnar! Jag vill att min blogg ska vara läsvärd :) Så fortsätt gärna kommentera, för det superkul med kommentarer, it makes my day!
Btw, min födelsedag imorgon! Skulle va kul med lite kommentarer då med ;D haha mobbad, jag frågar om kommentarer? Oh well, ville bara påminna.
Berättar mera sen, och det är så värt det. Happy days :D

Hejdå!

CSI

Nu är det CSI dax som vanligt vid den här tiden på dygnet! Fast denna gång får jag sällskap! Puss godnatt till allihopa! ♥

ful bild men lev med det :D

Music update :)

Sean Kingston-Wrap you around me
Ne-Yo-I don't care
Chrishan Ft. T.I-U Had It At All
Eminem-The Warning(Mariah Carey diss)
Sean Kingston-My Girlfriend
Billy Blue ft Akon-Story of my life

Jamie Foxx ft Drake,The Dream and Kanye West - Digital girl (remix)

T.I.-She like it


Video inlägg

Han satt där så jag va helt enkelt tvungen!


haha ignorera min drogade röst,1
jag vet inte ifall videofy funkade så ifall den inte gör det, kolla på youtube

sjukt coolt..

det här är bara för coolt, eller vad säger ni?
att man kan!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2574746/Giant-artwork-is-making-a-splash.html

back on track!

Nu finns det tid för bloggning! Är helt settled down och det finns inget som kan störa mig nu :) Bloggade ju ett snabbt inlägg precis innan jag gick och det va inget att skryta med direkt hehe.. så här får ni en riktig update!
Vaknade runt runt 1? och duschade på dirren, sen va det bara att stressa iväg till stan. ville ju inte att Thomas skulle få vänta föör länge på mig.. :) Så kommer fram och blir mött av 2 sweethearts, Sintan och Thomas! sintan va ju bara ett stort plus men han kunde endast stanna i några minuter för att ta nästa buss hemåt! (gullungen hade varit i stan för att köpa present till mig(aa) undrar vad det är!)
Men sen va det bara fritt fram att hitta present, det blev en Bratz docka fast vet inte riktigt om hon kommer uppskatta den. Hon är ju trots allt bara 3 år? Men hon gillar dockor så det är nog inga problem.. ! vi hade ett litet problem i affären bara. Skulle vi köpa en svart eller en vit docka? hahaha visst är det jobbigt? Det fick bli en asiatisk docka, det är ju mitt imellan så det tyckte vi passade fint ;D vi stannade på burger king påvägen hem för ingen utav oss hade fått njuta av våran älskade frukost så det gick ner fort.. sen va det raka vägen hem och nu sitter vi vid varsin data och allt känns som vanligt  !

oufit, den bästa bilden och jag vet att det har blivit många sånna här på sistone men men :D
Linne från MQ och shorts från Gina. Clean and simple!

min bror, skulle bevisa att det blev bra bilder när man tog emot solen.. fråga mig inte vad han gör:D


måste helt enkelt gå nu!

Nu måste jag faktist gå och hinner inte skriva mer än det här! förlåt, vi hörs senare! (L)

MmmM...

Sitter här med mitt rostade bröd och iskalla cola, kan det bli bättre? jo då, om sintan va här :D Men det går inte,  så jag får njuta av det här själv med coldplay i bakgrunden. I can't wait! Snart är det natten men inte en lång natt hade jag tänkt mig.. Ska in till stan imorn med min kära bror! ska nämligen köpa present till Elvira som redan fyllt 3 :) det kanske jag har nämnt innan i bloggen haha! har typ korttids minne eller ngt :D men det ska faktist bli väldigt kul, inte ofta man umgås med sin bror när han bor i en helt annan stad! puss godnatt till alla, sweet dreams!



jag vann veckans blogg på http://jjennifeh.blogg.se/

På olika bloggar finns det ju vissa som väljer att göra veckans blogg osv. och då tänkte jag varför inte bara anmäla sig till detta? Så jag gjorde det, och rätt som det va så hade jag turen att vinna! Det kanske inte va världens största blogg, men det är väl någonting i alla fall?
http://jjennifeh.blogg.se/ är tjejens blogg iaf! lite kul att jag vann tyckte jag (A) tack till dom som röstade på mig ;D ni är guld värda


bara för att det är 2 dagar!

2 dagar kvar tills vadå?
Jo tills JAG fyller 15 år, och jag längtar nått otroligt (a) jag kan inte ens förstå att jag ska fylla 15 redan, det känns som att det bara va några veckor sen jag fyllde 14 och alla i släkten fick lust att kalla mig fjortis bara för att jag va 14. haha. Nu längtar jag och vill bort från fjortis åldern, inte för att jag nånsin varit en :)

här är en bild där jag tycker att jag ser ganska liten ut, och det är bara för ett halvår sen ;O oh well :) söt är man ju ? :D

just det ja, och ensam är jag!

är ensam hemma nu, ingen ska komma och jag vet inte vad jag ska ta mig till ? Klarar jag det här ? jag bor ju trots allt ute i skogen.. typ (a) nej men jag klarar mig.. blir jag rädd så vet jag ändå vem jag ska ringa! Men vem vet vad som kan finnas där utanför mitt fönster?..

oj då, så det kan gå!

Nu är Louise hemma och är ensam dessutom!
Som ni alla vet ifall ni läst något inlägg nedanför så drog jag till sintan baby klockan tio i 6 imorse?! hahaha gud jag är sjuk. Men åh det va så värt det.. jag tror att jag hade den bästa dagen av hela mitt liv idag.. Inte illa va? Jag är chockad själv hur lyckad den blev! Kom ju dit klockan sju och tanken var att vi skulle somna direkt.. haha glöm det! Man måste ju mysa& prata lite först :) Men somnade strax därefter och sov i ynka 4-5 timmar.. inte undra på att jag är väldans trött! Men det räckte, man kan ju inte sova bort hela dagen. Upp, affären, ät frukost och sen va det bara att mysa resten av dagen... Fast så duktig som baby är så ville han ut på promenad, så vi tog en liten mysig promenad ner till landvetter sjön där vi badade och helt enkelt hade det bäst. Jag älskar dig förresten! ♥ Sen va tiden knapp så vi snabbade oss tillbaka för att äta och sen va det dags att dra sig hemmåt! Kom hem runt kvart i elva med en cola i handen, så jag kan inte säga att detta blev något annat än en VÄLDIGT lyckad dag!

Music Update :)

Gorilla Zoe-Echo
Pleasure P-Boyfriend #2
Jeremih-Imma star (Everywhere we are)
R Kelly ft Keri Hilson-Number 1
Gorilla Zoe ft Ne-yo-Echo (remix)

Pitbull-Hotel room service

HAHA ska inte sova alls!

Nej fan heller, det här blir en all nighter! Inget sovande här, det blev bråk och det blev the silent treatment men nu är det bra och vi ska vara vakna hela morgonen :D fast runt 5 drar jag till Sintan så det är ju typ bara 2 timmar kvar haha... men ändå :D

ska ju upp tidigt..

imorn blir det en tidig morgon för mig, eller en tidigare än vad det brukar bli! Så det är väl dags att börja röra sig mot sängen, fast först ska jag och sara kolla på lite tv! eller nerladdad tv haha :) puss på er, sov så sött!

Min sminkning!

Jag började göra en video, fast jag kom inte så långt med den när jag väl insåg att den skulle bli för lång och ingen skulle kolla till slut! Så det fick bli i bildform, och då kan ni se vad jag sminkar mig MED men jag kan oxå förklara lite HUR jag sminkar mig :)

Mitt smink! som jag använder i alla fall..
  • LdB Bronze Lotion
  • Genomskynligt puder från Clinique(mammas! men jag använder ganska så flitigt) & ett solpuder från Guerlain?...
  • Concealer & Rouge från Makeup Store
  • Mascara från Maxfactor!


LdB Bronze- Lotion som helt enkelt gör huden brunare! fungerar typ som en foundation, fast inte lika dålig för hyn

Concealer, täcker any ugly spots!

Transparant puder efter lotion och concealer, då får man en finare och mindre "shiny" färg! Och sen solpuder för att få mera färg ifall man vill!

Mascara ofcourse! måste böja fransarna oxå, annars sticker dom bara rakt ut, och då är det ingen mening med det hela..

och sist, rouge är ett måste och ögonskugga kan hända ibland :D
Det va allt mitt smink, och vad jag gör med det! Och ni vet ju på ett ungefär hur jag ser ut när allt är klart så :)

tillbaka..

NU är jag tillbaka och har all tid i världen!
Jag har mitt godis och jag är reda för att bara mysa! haha :)

haha världens fulaste & sämsta bild, men!

Lyckades få med mig några ego pics påväg hem, dock fick jag ta dom själv så man ser inte så bra!
Min oufit för dagen!

Lånade min systers kavaj, jag vet inte riktigt om det var en HISS eller en DISS?
Kavaj, tröja från lindex, shorts från bikbok och nit skor från Din sko!


hann tyvärr inte just nu..

jag hinner tyvärr inte lägga upp inlägget om hur jag sminkar mig just nu, bilderna tog AS lång tid att ladda upp så jag hann inte med alla! nu är det dags att springa iväg till bussen! puss på er, vi hörs senare!

HEMMA; mitt andra hem

Kom precis hem till Sara, mitt andra hem! Sara ska bara byta kläder sen är vi på språng igen.. det blir inte mycket bloggning idag så förlåt för det! Vet inte riktigt om vi hinner in idag före affärerna stänger, men i bästa fall så hinner vi till fyra gott! godis is the shit...
checka nästa inlägg.. det blir en version utav den smink videon jag skulle göra! fast i bild form (a)

goodmorning!

Godmorgon alla söta som läser min blogg ! Hur mår ni idag? Jag mår toppen :)
Vaknade runt 12 och har precis ätit klart min frukost med Sara vid min sida.. Idag ska mina föräldrar ut med båten så det blir ännu fler dagar då jag ska bo hos Sara. Jippie! haha.
Ska börja get ready snart för att dra hem till Sara för att hon ska byta kläder, SEN ska vi in till stan?... och köpa present till min lilla kusin Elvira :) 3 år nu!
Sen sover vi hos Sara ikväll och aa det blir säkert bra! Jobbigt inlägg men va tvungen, så ha en bra dag! (L)

natural louise!


Jag med nyduschat hår och pyjamas på mig, förjävligt :D
men nu kommer sara så jag ska hoppa i säng och mysa med henne! mjao! ♥

fuck that!

stryk det här!

och bocka det här!

I AM GOING TO COLDPLAY!
JAG SKA PÅ COLDPLAY! ( kan inga fler språk sen )
Hittat biljetter, fått tilllåtelse och pengarna är fixade! Det va väl allt? YES!
 22 Augusti+ Coldplay + Jag + Sara = Händer !

alone again!

Nu är jag ensam och helt nyduschad! yes vattnet funkar igen!
Baby ♥ kom senare än väntat, men det va bara att stå ut för när han väl är här, spelar ingenting någon roll längre :) jag älskar dig!
Idag gjorde vi inte mycket, vad finns det att göra i det här bajs vädret? ingenting förutom att mysa, mysa it was! Tiden flög och rätt som det va, så skulle vi äta middag och rätt som det va så skulle baby dra! Vid mitt middagsbord så ska man vara glad om man lyckas komma undan inom en timme! haha its all my father!
Ensam är jag nu och jag måste faktist säga, åh vad skönt det är! Det är inte ofta man får vara det men när man väl är det kan det vara grymt skönt :) Men sen kommer Sara ikväll och då är jag inte ensam längre, men då har jag nog haft min alone time så jag klarar mig. Det är ju trots allt sara! ♥
Vad händer med er idag?

bilder! det va längesen

hemma

aaaaaaaaah är så SUR! min familj suger, VI HAR INGET VATTEN! jag kan inte duscha, jag kan inte göra något! va fan ska man göra då?
Jag får leva utan och helt enkelt inte prata med min familj taha.. :) Mamma hämtade mig från Sara för meningen va att jag skulle va hemma i tid före sintan så att jag kunde preppa mig lite, men vatten har vi ju inte så det va inte mkt med det :):) Sitter här nu och väntar på sintan, han har ju ingen mobil så har ingen aning när han kommer. hoppas snart!

nu är det natten!

Nu är det natten och det borde det ha varit för längesedan med tanke på att jag ska vakna tidigt idag för att senare åka hem! Sintan kommer till mig imorgon ganska så tidigt och därför skulle det vara bra om jag va där när kommer, eller vad tycker ni ?:D så nu har natten kommit, puss !

Coldplay :(

Mitt troligtvis favorit band ska ju komma till Stockholm i Augusti och jag kan inte gå! Vad jag har hört så ska det vara deras sista turné innan dom lägger av, alltså slutar spela och därför vill jag så gärna gå. Och för att jag älskar deras låtar så otroligt mycket, vem gör inte det ? Dom betyder ju helt enkelt så mycket, OCH så kan inte jag gå! Dels för att biljetterna är slut sålda för läängesen och för att jag inte har några pengar överhuvudtaget att ens kunna betala för en biljett!
Hoppas hoppas att man får fler chanser!

bloggen är ju ganska så tråkig nu..

Bloggen har ju blivit as tråkig nu, enligt mig! eftersom jag inte har några bilder asså och det är mitt fel ja men det är bara för att jag tar aldrig bilder när jag gör något, glömmer det haha.. Men jag ska försöka förbättra det, men än så länge så får ni några bilder på mig och Sara, det bästa ni får! ikväll :D

HEMMA!

nu har min blogg verkligen blivit sämst och det vet jag... MEN det kan inte alltid vara på topp! så länge ni får lite bloggning eller hur, det är något i alla fall!
Kom hem ifrån runt 4 efter många timmars fixning men fina blev vi ju, och sen va vi i Liseberg runt 5... perfa! Alex kom kort efter och joinade oss, men mycket mer än så blev det inte. Vi åt och sen åkte vi två attraktioner och sedan åkte vi hem haha! Jag tyckte att det räckte så plus att det började regna så det va bara bra! På vägen ut ur Liseberg stöter vi på en föredetta lärare vilket va skit kul att få prata med ( haha kanske låter lite kul att jag tycker det), men hon va favorit läraren innan hon bytte skola så :)
bra avslutning av dagen och nu sitter jag hemma hos Sara, precis så som det ska vara!

Liseberg

Nu är det iväg till Liseberg! Det va ju faktist ett tag sen jag va där och jag och Sara har ju Guldpass så därför tycker jag att man borde passa på! Ha en bra dag, puss! (L)

GOMORGON!

Vaknade för en stund sen, har ätit frukost och nu återstår det bara att fixa sig! ska snabbt hoppa in i duschen och sen får vi se vad som väntar oss :D

trög

sorry det blir ingen smink video eller ens bilder! det blev inget bra utav det, någon annan gång kanske :)
Idag har varit en av dom trögaste dagarna, men jag måste faktist säga att det har känts skönt att inte behöva stressa iväg nånstans! Jag är faktist preppad till att vara ute, men ibland så orkar man inte riktigt att verkligen gå ut! så det blir en hel inne dag, förutom den ynka stunden som det kommer ta att komma hem till Sara.. men det räknas inte!
Någon annan än jag som vill ha en Ipod Touch btw? har fått värsta grejen om att jag verkligen vill ha det, nja tror inte att det kommer hända sorgligtvis..

Har precis fönat mitt hår.. VAD TYCKER NI?

Ja nu har jag duschat och blåst mitt hår, nu är det bara sminket som är kvar.. Och nu funderar jag på att kanske göra en video om hur jag sminkar mig eller helt enkelt i bildform. Detta är för att jag fick en kommentar kanske en vecka sen eller något och det va en tjej som tyckte att jag skulle göra det. Vad tycker ni ? :)

tappade en tand

HAHa just det, tappade en tand igår! Precis efter jag skrev det sista inlägget så stod jag och drog ut en tand, AJ så gjorde det! och ja thats right, jag har fortfarande mjölk tänder haha! jag känner mig lite efter med det här med tänder och så, MEn men :D det gjorde ont som attans och det slutade ju aldrig blöda.. men nu har jag bara ett stort glapp mellan tänderna hihi :) undra hur många tänder jag har kvar att tappa...?

1 Augusti!

Godmorgon alla sötisar!
1 Augusti idag, det betyder att det är 1 vecka kvar tills jag fyller år :) 15, som jag har längtat tills det :D undra vad man får i present då...
Idag, vad händer idag? Idag hade jag tänkt gå ut med Sara och sola på bergen, men vi kom på att vi bara har en bikini haha! så då blir det inget med det om jag inte lyckas övertala sara till något :) Vad ska ni själva göra?
Puss så länge!

hemma..

är hemma nu och har haft en underbar dag/kvälll med Sara! struttade runt på stan och tittade runt lite bara, sen åt vi på Subway och sen va det bio! orkar inte berätta just nu för jag är sömnig, så hopp i säng... vi hörs imorn! (L)

RSS 2.0