nu är det natten!

nu är det natten, som sötaste elvira säger :D
nu ska jag lägga mig för imorgon är det en lång dag för mig på jobbet! asså bokstavligt! för imorn ska jag på prao så jag måste upp tidigt och dra till jobbet som jag ska vara i många timmar, orka!:O jag ska jobba på stena line med min faster så det kanske blir lite kul trots allt:) puss godnatt! (L)

new kind of hair do?

vad tycker ni om min nya hår frisyr? nått som man borde ha permanent kanske? hahaha


student mottagning + alexandra

nu fortsätter jag med om i FREDAGS!  då var det en riktigt bra dag utan skola och massa glada stunder! vaknade tidigt på morgonen, runt 10 och sen så började jag o Thomas(min bror) att städa och fixa med student pynt hela dagen, det såg ju riktigt fint ut sen :) i alla fall runt 1 så åkte vi in till stan för att kolla på när min syster sprang ut ur hennes skola och äntligen blir fri haha (A) jag är så glad och stolt över dig(a)
lite tur hade jag i detta! eller aa tur i oturen, jag tappade nämligen bort min mobil nånstans... men mitt i allt så ringer det någon tjej till min brors mobil och säger att hon hittat min mobil! så min bror springer bort till kapellplatsen och möter en tjej med min mobil så jag fick tillbaka den! as schysst av henne som hittade den att försöka hitta mig, TACK! (inte för att du läser min blogg eller nått) i alla fall efter hon hade sprungit ut så skulle hon åka på flak runt i stan så me + familia drog hemmåt och gjorde klart allt för mottagningen så att allt va reda för när gästerna kom. Jag gick och mötte Sintan vid bussen för att han skulle va med att träffa allihop :) his first time meeting min släkt! vi hade kul, eller? jag hoppas att du oxå hade det älskling :) sen va kvällen slut typ och då åkte jag med ut med båten! BRA DAG!!

finally home!

nu är jag äntligen hemma efter en låång helg på Vrång ö ute med the boat. Hela helgen efter fredags student mottagning så drog jag ut till Vrång ö med mina kusiner, det va skönt o varmt och jag har lyckats få lite färg :D fast kanske inte rätt sorts färg utan röd :| och mina prickar har ju inte blivit bättre heller så som dom skulle... vet inte riktigt hur jag ska lösa det här :S i alla fall nu har jag äntligen kommit hem och settled ner, jag har precis färgat min systers hår i hopp om att det ska bli lite mer blont istället för gult, får se hur det blir med det hehe :) bloggar mer i nästa inlägg om i fredags!

ungefär så här ser håret ut om man har haft det i en bulle i 2 dagar hehe;)
jag har inga fler bilder typ :( men student bilder kommer!

and today!

so that was yesterday  i förra inlägget! idag va en riktigt seg dag med inte så mycket action haha... jag vaknade halv åtta så då skulle jag komma sent till skolan så jag sket i att stressa och bestämde mig för att komma fram till lunch istället, så jag tog min tid på mig att göra i ordning mig och kom fram i tid till lunch. sintan mötte mig vid vagnen och vi pratade en stund... good to have things cleared out :) sen åt vi lunch i skolan och sen va det lektionstid, det va trögt och väldigt tråkigt men snart va skol dagen över och då skulle jag äntligen få spendera lite riktig tid med sintan, så vi stannade kvar i skolan och bara pratade. any time with him is the best time. i alla fall efter det så drog jag själv till torget och köpte ett fint halsband till min syster. jättte fint, ville själv ha det men kunde ju inte köpa 2 för det va inte så billigt(a) sen drog jag hem och chillade. hjälpte till med mat tills imorn sen mötte jag min bror i centralen :) imorn blir en bra dag! pussss ! (L)

segt!

nu har jag faktist varit helt sämst på att blogga! men helt allvarligt talat jag har varken haft tid eller ork att göra det! har haft så mycket bättre saker för mig som jag har prioriterat :) men eftersom jag ska va ledig från skolan imorn så kan jag ägna lite tid åt bloggning nu ! :) igår va en jätte bra dag! verkligen jätte bra. skoldag som vanligt! det kanske inte va fullt så kul men dåligt va det inte iaf. i always have my people! efter skolan drog jag in till stan med Sara o Sintan, vi käkade på mc do för att vi va väldigt hungriga efter en lång skoldag haha ... efter det skynade vi oss till heden för att hälsa på Saras pappa. hahahha. ne men Sara ska ju ha sina privat matte lektioner så jag hängde med en gång, as kul! vi får se, vi får se. maha. efter det drog vi inte brunnsparken igen och köpte godis, sen träffa vi Sintan i fem min hehe och sen så drog vi vidare till the big event! min systers student ball :D mitt vid posiedon står hela hennes klass i sina fina kläder och såg fina ut(A) Alex va verkligen den finaste av dom alla! jag är så stolt över dig syster :D älskar dig!


fin :)


esra and alex:)

taha

är du säker på det? för det är inte jag. rättare sagt, jag vet att jag inte är som alla andra and i am loving it.

school rocks!

tada nu sitter jag i skolan och har trök :D imorse började vi med orientering på gympan, gick inte så värst bra. Vilken plats kom vi på? sist eller näst sist hahaha :) vi lyckades, så duktiga som vi är, att gå vilse!
Sen efter lunch gjorde vi Maräng Swiss och det va mumma! vi vann tyvärr inte men jag va nöjd. Sen nu har jag lämnat in min sperm story! AS nöjd:) den börjar ungefär så här:
Hello there! I am the former sperm Frank, who in the process of sexual intercourse fertilized with an egg named Sofia. Both Sofia and I had been waiting to be set free for a long time and finally when our hosts bonded, so could Sofia and I.
Taha den forsätter med 1500 ord till men dom som läste den lilla biten tyckte den va bra :) vad tycker ni?
nu ska jag har geografi hejdå! ♥


bara för att jag älskar twilight

Natt!

vet inte riktigt varför jag skrev det förra inlägget men men :) nu ska jag lägga mig i min underbara säng och sova min beauty sleep! Godnatt allihop, skola imorn :| puss på er ♥

varför följer man någon annans liv?

Hur kommer det sig att man följer någon annans liv istället för att bara följa sitt egna liv och göra det så bra man kan?! typ ni som läser min blogg eller jag själv, jag läser ju typ Kenza, Paulina, Kissie och alla dom stora bloggarna. Men varför gör jag det haha? för inspiration eller vadå, jag tycker egentligen ba att jag borde skriva min egna och mina kompisars bloggar :) jag känner ju dom personligen och kan fatta vad dom skriver om, men Kissies och hennes liv har jag ju ingen aning om... men man måste ju börja någonstans för att hitta sin inspirations källa :D som jag.. jag började hos Dessie hahahah... vet inte riktigt varför. Eller jo, det måste varit för hon är ju i samma ålder som mig och redan så framgångsrik. Fast hon kanske inte är den bästa bloggaren. MEn aa ni fattar vad jag menar , what's up med alla bloggar:O lev ditt liv!


riktigt jäkla uttråkad :)

aa nu sitter jag hemma och har väldigt tråkigt :) jag åkte från Sara runt åtta och hoppade på bussen hem, jag va hemma typ halv nio och då fanns det inte mkt att göra haha.. så jag kollade runt lite på internet sen hoppa jag in i duschen och tog en skön dusch, så nu är jag en fräsch prinsessa tihi :) och eftersom jag inte har mycket för mig nu så ska jag måla om mina naglar till en fin ljus rosa färg istället för min tråkiga lila färg , mycket sötare!



~ You're still the one I run to
The one that I belong to
You're the one I want for life

You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night ~


så går det om man är så söt som du!

riktigt slö dag ..

JAG SUGER :) hehe jag är verkligen dålig på att uppdatera.. men så kan det gå :)
I alla fall, idag vaknade jag o sara mellan 12-1 , åh så skönt att få sova ut när det är skola nästa dag. Då kanske man inte är lika trött på morgonen :) så vi vaknade och åt frukost, sen så kollade vi på bröllops duellen, BRIDE WARS som det oxå heter på engelska. Den va väl bra, faktist ganska bra, bättre än 17 again tycker jag :D så efter den så kommer Saras pappa med Burger King till oss.. herregud så mycket onyttigt vi äter! känner mig riktigt fet, önskar att jag kunde ändra på det. ska försöka :) men nu har hela dagen sprungit förbi oss när jag egentligen inte ens skulle vara här .. så går det! så snart ska jag påbörja min resa hemåt, orkar inte för jag ser ut som bajs men jag måste! saknar mitt kära hem och fina föräldrar ♥ alex är ju fortfarande inte hemma men hon kommer hem på tisdag morgon så då hoppas jag att jag kan hänga med och hämta henne, saknar henne!
nu ska jag snart dra, puss!

godnatt!

nu ska jag lägga mig i Saras säng, tihi (A) jag får sängen och hon golvet hahaha... men i alla fall, först ska vi kolla på någon film men jag hade tänkt somna till den för jag orkar inte kolla :) men godnatt, sweet dreams! hörs imorn alla söta läsare ♥

grillning vid havet...

Hej ! nu sitter jag hemma hos Sara, mitt andra hem, och sitter :) i alla fall idag har varit en riktigt bra dag! en av dom bättre dagarna :) det började med att jag och Sara vaknade runt 12 och vi steg upp direkt, jag skulle nämligen klippa gräsmattan. asså blä på det! det tog typ 2 timmar och det va hemskt. gräsmattan va blöt så det gick inte att köra maskinen. aja när jag blivit klar med det hoppade jag direkt in i duschen och då va Elliot och Alex redan hemma hos mig! då blev det lite panik... så jag hoppade direkt ut ur duschen och slängde på mig lite kläder. alla dagar kan man inte se på topp ut hehe:) men dom kom och vi drog ner till viken och grillade korv! riktig mys i det fina vädret, det får man göra igen :D sen drog vi hemmåt efter några timmar så åkte vi till frölunda och nu sitter jag hemma hos Sara. tog tyvärr inga bilder idag, glömde kameran... men jaja :D

natt

nu har jag o sara ätit middag och lugnat ner oss lite :D vi lyssnar på silly boy med Rihanna haha.. den e väl okej :) kollade precis på världens sötaste tjej som är sååå bra på att sjunga...
http://www.youtube.com/watch?v=aoUPd-qLdIg&feature=PlayList&p=7D5512012C2AAC8D&playnext=1&playnext_from=PL&index=13
till middag så fick vi dra ut till Snipen, (THE PLACE OF PLACES), note i was being very sarcastic :) i alla fall, i snipen så köpte vi pizza till oss och indisk mat till mamma o pappa. det va gott, men nu sitter vi här och pratar :) ska nog spela lite guitar hero snart hahaha :) puss så länge!

girls gone wild

HEJ :D nu är jag och Sara hemma hos MIG och har det lite småkul. när vi kom hit så klippte vi av våra byxor till shorts så nu har vi båda 2 till par shorts, taha lite fyndig får man va :) sen gick vi ut med mamma haha, och gjorde lite gymnastik! kulkul, jag o sara kanske inte va sååå bra .. men mamma va :) cool mamma har jag. nu sitter vi här och vet inte riktigt vad vi ska göra , men vi kommer nog på ngt! pussssss


hahahah satte saras avklippta jeans på mig .. ser jag inte ut som en liten japansk tjej?

mina sönderklippta jeans och en as ful topp... som möjligtvis blev ännu fulare efter jag klippt den

beautiful <3

jag älskar den här låten och har alltid älskat den! thanks to 1 special person!


when I see you, I run out of words to say ♥

MIN FOBI: SARA + SPINDEL

Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Sara: AAAAAAAAAAAAAAAAH, haha skoja bara
(Sara plockar upp spindeln med sin hand och riktar den mot mig och låtsas kasta den
Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SLUTA, VAR E DEN?

sen fortsätter det så att Sara jagar mig med en spindel.
JAG HATAR SPINDLAR OCH ALLA MÖJLIGA INSEKTER:)
btw, jag är hes nu

good morning

hej! vaknade för 1½ timma sen efter en god natts sömn hehe :) så nu sitter jag här i Saras soffa efter att ha ätit plättar som frukost haha.. vet inte om det är den bästa möjliga frukosten men god va den iaf! Igår hade jag en helt underbar dag blandat med två olika människor. började med Sintan, min baby, och den dagen var nog den bästa vi någonsin haft! jag älskar dig... vi gick ju ut och kollade på match , det va mys men sen blev det mysigare :) vi drog ner till landvetter sjön (DEN FINASTE SJÖN, enligt sintan) hahaha. och där hade vi med oss lite snacks så la vi oss ner i den mysiga sanden och pratade. sen lekte vi IT hahahah, sötnos! (L)
Aja sen va vi tvugna att dra därifrån för att jag skulle hoppa på bussen mot stan... där träffade jag Sara! vi hämtade ut våran 17 Again bio biljetter wiiiie! sen drog vi vidare till brunnsparken och köpte godis. sen snabbade vi oss till bion och mös framför dukten... hahahha! :) just det! filmen va väl bra, typ som alla andra filmer men so what!:)

snygging där

Idag händer det inte mkt, skulle träffa Sintan igen men orkar inte åka upp till Landvetter.. har blivit mer förskyld nu :( så jag skiter i det och bara tar en lugn dag hemma hos mig eller Sara.. det får vi se. Puss på eeeeeer! jag ska blogga mer idag :D for sure


dagens outfit btw ...
Jeans leggings från MQ
Svart långt linne från Gina
Stickad kofta från Gina
Väska från Bianco!

match + suntan

godmorgon/ god eftermiddag! nu sitter jag hemma hos Sintan och umgås med honom, vi ska typ ut och kolla på hans brors fotbolls match. kul? haha det får vi se. Senare ska vi dra till "DEN FINASTE ICAN I VÄRLDEN", enligt Sintan i alla fall. Så ska vi köpa lite gott och sen kanske kolla på en film elr ngt, blandat med lite mys :) Sen drar jag in till stan och möter Sara, ska kolla på bio, 17 again. Den är nog bra :) nu ska vi ut och heja på Landvetter! woho
puss

-

i am so tired of hearing the same shit over and over again.

SJUUUK

TJA! har legat hemma hela dagen och varit sjuk, blä på det. orkar inte blogga för jag mår inte bra så det här va min uppdatering för ddagen.LEDIGA IMORN

trött men snart slut!

hej ! har legat o degat i min säng någon timma eller två efter jag kommit hem från stan. Jag åkte in till stan efter en relativt kort skoldag och där stannade jag med Sara och tog en fika! mys :) vi va där en stund sen drog jag hemmåt, är så otroligt trött! men skolan är ju snart slut och då är det sommar, så jag ska inte klaga :D i skolan va det tråkigt, kollade på film hela dagen så det va ju ändå chill. händer typ samma imorn men sen är det ledigt på torsdag och fredag! puss bloggar imorn.

godnatt och tack allihopa för en bra dag!

nu har jag kommit hem från att lämnat min syster hos hennes kompis för att imorn ska dom åka till Ali Cante i Spanien, avundsjuk!! men nån gång i framtiden kommer väl min tur till sånna resor:) så nu har jag precis dusschat, skönt. så ska snart borsta igenom mitt hår och lägga mig o sova. (mitt hår kommer se ut som ett fågelbo när jag vaknar) men det gör inget:D det har varit en bra dag och jag är jätte glad. har tagit min andra tablett idag, så det är bara två kvar och då ska jag sola loss! hoppas hoppas hoppas. det är min sista chans. ska äta upp min kanel kaka och saft i te mugg så ska jag sova .. Godnatt!! ♥


thank you (L)


fick den här fina blomman av en viss speciell person ..
ni kan nog gissa vem det va :)
JAG ÄLSKAR DIG! ♥ du förgyller min dag

CHRIS BROWN VS. ....

Det spelar ingen roll vem man jämför Chris Brown med för attt han kommer alltid vara bäst! han är ju så sjukt bra på att dansa och så otroligt söt, i love chris brown!
Asså typ det finns många som hatar honom o Bla bla, men i dont care. han är fin och bäst, så sluta mobba : ) kolla på dom fina videosarna, med hans dance moves, forever e den sista!

http://www.youtube.com/watch?v=oDNv2YIcLKo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Bnm_zkgWO7s
http://www.youtube.com/watch?v=hqogMy_50tU

opening ceremony!

Nu har jag kommit hem från en faktist rolig dag :) min skola är lite mobbad men, idag så hade vi en öppnings ceremoni för att skolan fyller 50 år och för att den är ny renoverad. fin är den iaf :) så alla föräldrar kom till skolan och firade det här, vi hade till o med den engelska ambassadören där hahaha, överdriv . Men i alla fall, alla i min klass hade som uppgift att anordna lekar för alla små barnen i min skola, så vi hade hur många olika lekar som helst och om barnen vann så fick dom en eller flera godisar. haha det tyckte dom va jätte kul :) så det va en bra dag, + min klass får 5 tusen kronor för när vi ska åka utomlands i nian, woho!

Men jag va i alla fall tvungen att åka hem för jag hade tagit min systers shorts och hon ska åka till Spanien imorn så dom ville hon ha! haha en liten tjuv är jag, fast det är ju hon med :) kommer sakna henne oxå , hon ska ju faktist va borta i en vecka. oh well :D nu ska jag äta något för jag är jätte hungrig! PUSS ♥♥

slööö dag

hej bloggen!! hur mår ni ? jag mår bara bra :) idag har varit en väldigt slö men skön dag. Har inte gjort alls mycket, jag vaknade med Sara hemma hos mig sen va vi hos mig i några timmar, gjorde inte ett skit :) sen åkte vi hem till Sara och där gjorde vi ännu mindre. hehe :) jag har iaf kollat på greys anatomy enda sen jag kom hem till Sara, och jag är verkligen kär i det programmet! så gulligt och sorgligt, hoppas verkligen inte att Izzie dör, usch. Love that show. Men nu har jag precis kommit ur duschen och ska snart sova, måste ju upp till skolan imorn, fast behöver inte vara där förrän halv tio så det är chill. Men nu ska jag kura ihop i Saras lilla säng och sova min beauty sleep. Vi hörs imorn bloggen, med förhoppningsvis liiite mer bloggning (a) har blivit lite dålig på det, men har inte haft tiden eller lusten att göra det. blir nog bättre imorn. men hoppas att ni sover gott och har en bra dag imorn! puss på er! ♥


all alone:)

nu sitter jag här efter ännu en jätte bra dag! vaknade klockan tolv med Sara ♥ bredvid mig tihi :) i alla fall, så vaknade vi svältandes så vi sprang upp och proppade i oss en god frukost. sorry att jag tvinga dig äta mer än vad du ville (a) så helt plötsligt får vi för oss att idag skulle bli första doppet dagen! så vi hoppar i bikinsen och cyklar ner till badet, kallt var det! men vi doppade oss snabbt och sen drog vi vidare hemmåt igen för att snabbt duscha och sen möta Suntan ♥ misslyckades lite med det, för så fort vi kom ut ur duschen så satt han i soffan och pratade med min pappa (a) haha söt du är älskling!
Sen så har det bara varit en bra kväll med skoj :) 4 MÅNADER ! ♥ love yah
Nu har han gått och jag är ensam :/ tråk. men jag ska kolla lite eurovision nu hahaha, undra om Sverige redan har sjungt.. blä på våran låt. men det kmr fler inlägg sen :)
puss! ♥


TJAAAAAAAA

har inte uppdaterat på ett tag så jag kanske ska ta och berätta lite om igår och idag :D igår så va jag och Sara ju med Alex och Elliot som jag nämnde i tidigare inlägg :) vi fick se Alex nya hus, hahaha det kanske inte lukta så gott men stort va det :) så vi hade en kul kväll där sen drog vi vidare till Rörbo tror jag det heter, och där skulle vi typ leta efter Saras borttappade katt, och vi hittade en katt! fast det va inte hennes katt hahaha.. Så då åkte vi och åt på Burger King sen drog vi hem och SOV! :) åh så skönt! vi la oss ner så fort vi kom hem och så somnade vi, nästa gång jag vaknade va klockan halv 6 och då va TV:n, datorn, alla lampor på och rullgardinen va uppe... haha så kan det gå.
men en lyckad kväll va det iaf, jätte kul :)♥


jag vet samma bild som Sara men vi tänkte inte på att ta bilder ..
haha det är iaf efter vi har stått o hoppat som idioter för att försöka slå i huvudet o taket, fråga inte ;O

Hej!

nu är det fredag och åh så skönt :) morgonen har gått fort och resten av dagen kommer säkert gå lika fort. Idag mår jag jätte bra och vädret är på topp .. Så kläder är oxå på topp! Nu har jag kommit hem  från skolan och jag sitter hemma hos Sara och ska snart vidare. Vi ska ut o träffa Alex o Elliot :) kulkul!


puss till er! bloggar senare ikväll, hoppas ni har en bra fredag :)

fäääärdig!

Louise är klar och nu kan hon ÄNTLIGEN FÅ SOVA!! :) härligt. jag har varit distraherad hela kvällen av alla och allt möjligt, men äntligen så är jag klar och jag är vä sådär nöjd:)  kunde gjort bättre men bajs. så nu ska jag äta en macka för jag är hungrig sen ska jag lägga mig i min underbara säng och bara, SOVA! :) så puss godnatt, vi hörs imorn!
jag säger som alla andra säger, keep reading bitches! :)
tack vare alla läsare så vill jag faktist blogga så snälla fortsätt läsa så lovar jag att jag kmr lägga in flera inlägg dag efter dag med roliga bilder! :)


veckan som gått

Nu är ju snart veckan över och det är skönt det... sjukt skönt! veckan har varit lång tråkig och inte mkt speciella saker har hänt, tråk som vanligt :) så jag längtar tills helgen, men så fort den är över så är det ju skola igen. Men helgen ska vara!! jag hoppas på att tjäna lite pengar så att jag kanske kan shoppa lite saker, det skulle verkligen piffa upp min helg :D kanske ett par skor eller bara något litet smycke, någonting iaf :) och på lördag så är det något spec ;O får se vad som händer då ... :) (L) men nu ska jag fokusera på min läxa! så hoppas att jag blir klar så att jag kan sova sen, puss på er!


tihi

jag sov ju hos Sara så jag fick låna en av hennes tröjor,


känner ni igen den från henne? från Zara, jätte söt :) thanks (L)

hungrig och trött ! perfekt kombination

nu har jag kommit hem och jag är både trött och hungrig, perfekt :) så jag tänkte att jag ska springa in i köket och kolla vad som finns i kylen! hoppas på ngt gott, så det kmr fler inlägg senare, ska ba käka först :)

moooorning!! :)

hej hejdå!

Stephanie gästbloggar thihihhiih

hejhej nu sitter jag i skolan och sitter framför datorn :D jag o sara lyckades sova 4 timmar och jag är pigg :D nu ska jag ha engelska så puss på er! det kommer nog ett inlägg från stephanie sen,! :)


 www.stephaaniiee.blogg.se

fortfarande vaken...

haha jag vet att jag sa att jag ville ha mer sömn, men det blev inte så (a) utan jag och sara är fortfarande vakna och har kul! vi mobbar lite av allt, inklusive varandra och har en allmänt bra kväll :) jag älskar dig! ♥ vi duschade precis för vi hade ju sminkat oss som galningar så vi ville känna oss lite fräscha,  men nu är Sara inne på toan och plattar sitt fina hår. platt platt platt. jag ska låta mitt hår bli vågigt, fult fult fult. :) så kvällen kmr snabbt flyga förbi och rätt som det är så måste vi åka iväg till skolan, eller haha det är vad jag känner på mig kmr hända :D men puss på er nu, vi ska kolla lite tv :)

lite fina bilder!


'

Guest starring: Alexandra

This is the life of a 19 year old two weeks away from graduating from high school:

Jag drunknar i stress och alla små saker jag alltid glömmer av men är åh så viktiga att jag gör.
Men orkar inte göra nånting, I'm depressed!
1. Jag åker till alicante på tisdag men har nada pengar?!
2. Mitt hår är gult/grönt och tråkigt!!
3. Har alldeles för mycket kvar i skolan och betygen sätts på tisdag, samma dag som jag åker till alicante!
4. Jag kommer tillbaka från Alicante dagen innan balen, == stress!!
5. Två dagar senare är det STUDENTEN!!
6. Combination of all five!





Nä, det är inte lätt när det är svårt.

Tur att man har musik i såna här lägen. Dom hjälper inte riktigt till med läxan, men med humöret iaf!
There's nothing - Sean Kingston ft Paula Deanda

Klockan är 23:22 och jag börjat klockan 8:15, kanske borde gå och lägga mig.. men nej just det har ett arbete som är due imon!
Ha........... ha!

Bisous!

misslyckat tihi

haha riktigt misslyckat morgon :) jag vaknar runt 9 och då kommer suntan igenom min dörr och skrämmer livet ur mig! haha sötnos ♥ sen så ringer mamma och frågar mig vart jag är för då har tydligen skolan ringt henne och sagt att jag inte va på sportsday, orka :S jag va ju snart påväg dit :) så då snabbade jag och baby oss till bussen och snart va vi framme, sen va det en tråkig dag med massa springande!
puss på er! bilder sen:)

suntan (L) loulou

suntan (L) loulou, i know it's sweet :) and i love you, äntligen läser du twilight!

men nu iaf har jag kollat klart på desperate housewives och jag orkar inte åka hem, det tar ju så lång tid:| så jag sover här hos sara istället, mitt andra hem :)

hoppas på att vi ska sova snart för jag är sjukt trött, har inte sovit många timmar dom senaste nätterna , så mera sömn vill jag ha. Men nu ropar sara från badrummet, hon kanske har förberett ett mysigt badkar fyllt med vatten och tända ljus ? hehe

hemma!

nu är jag hemma hos Sara efter en lång dag ute. Vi hade sports day med skolan idag och det va inte alls kul .. men men :) så jag och suntan kom lite sent till sports day men det va ingen fara, så han började med att springa 800 meter race och han kom på andra plats! aaaaaas stolt över dig :) du är så duktig ♥
men nu sitter jag här hemma hos sara och vi har precis ätit pizza hahahah, tjockisar. men nu tvingar Sara mig att kolla vidare på Desperate housewives för att komma ikapp henne, hon är typ 3 avsnitt före mig så nu ska jag spika fast mig framför datorn och kolla kolla kolla!
Bilder kommer sen, puss! ♥

dagens

me and my outfit! lite oför beredd men så kan det bli


Randig tröja från Gina Tricot- den som jag äntligen fick bort fläcken ifrån!
Svarta chinos ifrån Bik Bok
Min fina blommiga skor från Tommy Hilfiger!

;O

nu är jag äntligen klar med allt för dagen och åh så nöjd jag är. Skolan va helt underbart idag, mest pågrund av det fina vädret och den korta dagen, hahah den kanske inte va kort men det kändes som det. började på morgonen med gympa. Vi skulle spela fotboll & basketboll med en annan skola, NEJ tänker jag, gud va tråkigt. Men det blev faktist rätt lyckat , man lyckades komma överrens med sina lagkamrater och i slutet vann faktist mitt lag. Det är rätta takter! :)
Sen va det typ 2 lektioner kvar för vi missade två oxå så då va det inte mkt skola kvar :)) I alla fall efter skolan åkte jag till stan sen hem på dirren, hahahahah älskling (L) för jag skulle nämligen färga min systers hår, det blev väl inte riktigt så bra som vi hade hoppats på. Hon håller på att gå från brunt till blont, så nu är det lite gult... hahhaa..
Ska checka in det nu när det har torkat!
 KISSES ♥


good morning!

god morgon allihop, eller till alla som är vakna till att läsa det här .. :) nu sitter jag i Saras säng och bloggar lite, bloggning  är ju viktigt! och jag tycker att det är kul igen, underbart! alla har väl sina perioder.
idag börjar vi med gympa i skolan och då ska vi spela fotboll mot en annan skola :s orka. gillar verkligen inte fotboll!! sen är det vanliga tråkiga lektioner och efter skolan ska jag åka hem, göra läxa och sen sova. Sov inte ens sex timmar inatt :| vet inte hur jag klarade av att vakna.
 nu ska jag springa in i toaletten och sminka mig sen är de iväg till skolan!
kyss, vi ses under skoltid eller efter ♥

godnatt!

nu är det sängen, godnatt vi hörs imorn! ♥


världens bästa dag

världens bästa dag va det idag, det hela började med att jag äntligen kunde ha på mig mina nya skor som jag längtat efter men inte kunnat ha på mig pågrund av vädret. Men idag var det soligt så jag tog på mig dom :)

men i alla fall, det va en bra skol dag och yes! men iaf sen efter skolan så stack jag till stan med sara så att vi kunde dra till hennes pappa som är doktor! wie äntligen efter jag vet inte hur många år? så har jag fått ett bra läkemedel mot min misshandlade kropp. Jag hoppas med hela mitt hjärta och hela min själ att det här funkar, hoppas att ni oxå håller tummarna (L)

men nu sitter jag här o gör klart min biologi läxa om p-piller. känns som att den blev bra :) sen ska jag sova, puss godnatt!! ♥

mjau!

nu är jag hemma för dagen, härligt!:) jag kmr hem och så säger min syster,
Alex- Louise kan inte vi dela på bloggen?
Jag- njaaa...
Alex- eller jag kan gästblogga lite ibland! så får du skriva ett inlägg nu om att jag ska gästblogga ibland!

så aa nu säger jag till er få läsare att min käraste syster kommer att gäst blogga nån gång ibland, får se hur ofta det blir :)

typ förra veckans bästa quote

min syster: jag sitter som en blodigel på dig!
jag: Va va?? har jag en blod igel på mig? (samtidigt som jag får panik)

Tyst moment:
Elliot: every akward moment a gay baby is born!
Jag, sara: hahahaha what??
Och det kommer ännu en tyst moment
Elliot: 10 gay babies were born
Haha

nattinatt

sitter o pratar med sara i tele och mobbar person *hemlig* HAHAHA!:) men iaf snart ska jag lägga mig i min nybäddade barbie säng med min nya frida tidning med bella o edward på framsidan wiiie :) såå puuss! puss till tracy oxå haha ♥


babys

det sägs ju att bebisar ska va så söta när dom är små, hahaha jag tror inte riktigt att det stämmer in på mig ..


jag i mitten... HAHA

fast å andra sidan finns det ju dom sötare bilderna oxå :)



fast ingen slår den här bebisen :)


jag vill ha min dator ifred :@

snart blir jag galen haha! alex du får sluta ta min data hela tiden, 90% av tiden har ju du den! så be lasse komma hit så att han kan fixa den...
Det är iaf min anledning till varför jag inte har bloggat mer idag :) så jag känner mig inte lika skyldig. Så nu har jag tjänat ihop 400kr, tror ni dom finns kvar nästa vecka haha? tror inte jag, men jag hoppas att jag inte slösar dom så att jag kanske kan tjäna ihop till 1000 lr mer, det skulle varit ngt :) men att shoppa är ju bäst så jag är inte riktigt säker på det...

och typ förra veckan så hade jag tagit på mig min outfit på morgonen, så skulle jag sminka mig.. och då lyckas jag få foundation på min NYA randiga tröja från Gina. och jag får panik och blir jätte irriterad, foundation går ju inte bort från kläder:/ men jag slänger den i tvätten och hoppas på det bästa, så igår hittar jag den och nix, det hade inte gått bort. Så för en halvtimme sen kom jag fram med alla tänkbara medel, typ klorin och massa sånt, och TILL SLUT fick jag bort det ;O då blev jag glad (A)
Hahaha intressant historia om min tröja ? :)


den här tröjan, men nu ser den ut exakt som när jag köpte den, utan några foundation fläckar på:D

kort

hej och hejdå! vaknade för en stund sen och nu ska jag ut o tjäna pengar, hörs om en stund ♥

mer av mig!

jag kommer verkligen inte på något att blogga om, det blir så otroligt tråkigt för er att läsa om jag inte skriver om något kul men jag vet ärligt inte .. jätte jobbigt för mig oxå! i alla fall nu sitter jag här och alla har gått o lagt sig medan jag lyssnar på baby boy med beyonce och sean paul. riktigt bra låt asså! jag dricker saft och funderar på om jag ska göra lite glass med varm hallon, mums! annars händer det inte mkt, ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på lite sex and the city :)

min fina fläta som alex gjorde på mig


hur fungerar p-piller?

hur fungerar p-piller egentligen? aa haha, det är min biologi läxa att ta reda på. och jag vet faktist inte så jag får leta igenom google lite så får jag se vad jag kmr fram till :D i bakgrunden hör jag ljudet av chris brown (L) perfekt!

pfew

HEJ hur är det? :) själv så har jag varit lite trög med att blogga men har faktist inte orkat, börjar tröttna redan nu :| men om det blir fler läsare så kanske jag fortsätter och blir lite bättre på det .. får se! Men i alla fall, igår så va det ju fredag, ÄNTLIGEN, så skönt :) så igår så va jag med älskling hemma hos honom, vi gjorde inte mkt men det är alltid lika bra med honom (L) så det blev en lyckad kväll som vanligt. Sen när jag kom hem pratade jag lite med min syster sen gick jag o la mig, va trött efter en lång och regnig vecka... Sen är det morgon och ÅH vad skönt det är att sova, vad gör min mamma då? Jo hon väcker mig typ kvart i nio och säger att vi ska åka hem till min mormor och städa :| visst låter det otroligt kul? believe me it wasn't. I typ fyra timmar stod jag och diskade saker, min fingrar är fortfarande helt russniga hahah. Så det blev en slö lördag med inte mkt att göra så jag passar på att blogga lite.
jag har inga bilder och inget att blogga om . tråk!

läxa

sitter här i Saras soffa, exakt samma position som igår hehe :) och jag gör min historia läxa som ska vara inne imorn, om den Franska revolutionen. Jag tycker vi har allt för mycket läxa. Men 2 veckor till av skol jobb är väl inte så farligt, can't wait till sommar lovet!! :) än så länge så har jag inte kommit så långt, och sen imorn så har vi Matte prov och det har jag inte böckerna till. får se hur jag ska göra ...
puss ska fortsätta

reza shah

sitter i skolan och jobbar i svenskan om den ex persiska kungafamiljen! as kul. vi ska typ göra nått kulturelt projekt och så ska man jobba i par så jag jobbar ihop med sara. man skulle välja en av länderna som man kom ifrån så självklart valde vi Iran, sverige är för tråkigt, blä :) men nu ska jag fortsätta jobba på reza shah och hans familj, Pusss♥


så här ser påsken ut i göteborg, fylld med påsk kärringar! :)

haha

stackars lilla svenne

http://www.youtube.com/watch?v=uTmXosrRa3g

chelsea vs. barca 1-1

så nu är matchen slut och det blev 1-1, det låter ju bra eller hur. Men nixxxx, då ska barca ta och vinna för att annars är det "synd" om dom eller vadå??? :S i don't get it, så orättvist. Så nu sitter vi här och kollar girls of the playboy mansion, woho!

det här gillar vi ;)

varför kan jag aldrig hålla det jag säger:O

jag ska visst inte åka hem ikväll utan jag stannar hos Sara inkurad i soffan för att heja på Chelsea! if you love baby (L) then you gotta love chelsea too :D i alla fall just nu står det 1-0 till chelsea och jag känner på mig att det kmr bli fler mål till dom!! :) och i alla fall, jag berättade ju om att jag tog en spruta idag, jag känner verkligen hur det värker i armen, det gör verkligen ont... usch hoppas det går över snart!
nu ska jag fortsätta heja på chelsea med bullar och mjölk o mys med Sara i soffan ♥ hehe , puss

skulle lagt upp bilder på mjölken + bullarna men aja baja säger sara, för dom skulle hon lägga upp

vad är typiskt mig?

det finns saker som är så typiskt en viss person, så vad är typiskt mig? allt som har med utseende, personlighet mm.

  1. Glömma saker för fort... t.ex. om jag bråkar med någon, glömmer jag fort varför vi ens bråkade.
  2. Att bestämma med två olika människor på samma dag
  3. ATT VARA BÄST OCH ATT ALLTID HA RÄTT! :)
  4. tydligen enligt sara, bli irriterad över allt
  5. kunna alla låttexter utantill! viktig information jag vet!
Men nu kommer jag inte på ngt mer, men om ni vet ngt som är typiskt mig så kommentera! pusss, dagens outfit kommer senare:)♥

hem ljuva hem

tihi då pratar vi om Saras hem som är mitt andra hem :) jag har precis kommit hem men sara sitter kvar i bilen och tjurar, i do not know why. PMS BRUD! i alla fall, idag va en  bra dag i skolan, eller helt okej liksom. Började med att det spö regnade mest hela morgonen, jätte tråkigt. Liksom jag trodde att det braiga vädret hade kommit men nix. Så det blev ännu en tråkig outfit idag. men iaf idag i skolan hade vi prov i fysik, gick väl okej tror jag :) sen fick jag ta en spruta, BLÄ hatar sprutor, så jag fick sitta och klämma i nurse händer hahahaha. sen va skolan slut och nu sitter jag här och sitter. Sara kom in då!

Stephanie gästbloggar thihihhiih

Hejhej sverige, nu är jag här och gästbloggar igen, det kommer jag göra nu en gång i vecka, haha har inget annat bättre för mig så :)

nu ska vi NANA

har kommit hem nu, (lyssnar på Chris Brown Remix, massa BAS o sånt, jätte bra ), men nu ska vi lägga oss ! sov så sött och tänk på det du älskar (L) i know i will :)

nattinatt!♥



love this pic <3

nanannana

sitter här och sara har PANIK! hehe. Det är för att hennes mobil ringde precis och det är Alex. han och Elliot är tydligen redan påväg hem till Sara så hon har panik. och hon som precis satte upp hennes hår i en bulle och tog på sig mys kläder. haha sötnos, love u <3 så om en halvtimme ungefär är dom här så ska vi umgås lite, det blir väl kul :)
SEN DRAR VI HEM TILL MIG OCH SNARKAR
KYSS♥


dagens!

dagens outfit kommer här! inget spec men gulligt:)


byxor från Gina och den nya t-shirten från Zara!

chaai

hej ! nu har jag precis kommit hem till sara, va i frölunda en stund med alex, sara o elliot:) åt på donken och sen drog killarna hem och jag o sara gick runt lite på torget. Vi köpte varsin is chai, mumms! men nu sitter vi här hemma iaf och lyssnar på boom boom boom, ni vet ? hehe. fan att jag o sara aldrig kan göra något vi bestämmer oss för :@ vi skulle egentligen solat idag för våran bruna färg börjar gå bort så vi måste få tillbaka den!! vill gärna få bort mina fina prickar oxå ...
Åker hem ikväll nån gång och då är det dags att börja plugga, har nämligen fysik prov imorn. Kul :) men det kmr säkert gå bra. hoppas jag. Men ha det bra så länge, bloggar senare ikväll. Puss! ♥

morgon, inte min sak

nu ligger jag här i Saras säng och ligger medans hon gör i ordning sig. jag hatar morgonen. Men iaf nu ska vi snart åka till skolan för att ha gympa, morgon+gympa+jag , inte en bra kombination:) men i alla fall nu drar jag iväg, ha en bra dag allihop! love u ♥

sexxxx & and the city!

så nu ska jag städa mitt rum och sen lägga mig under täcket och kolla på sex and the city! vi hörs imorn , sov så sött allihop (L)

this you didn't know

5 sanningar/hemligheter om mig ...

  • Jag har en (enligt mig) allvarlig hudsjukdom!
    Jag hatar det och jag skulle göra nästan vad som helst för att bli av med den. Jag har försökt nästan allt för att få bort det, men det går inte och det gör mig ARG/LEDSEN.
  • Jag bodde i USA när jag va liten och det är anledningen till varför jag går i en engelsk skola. Jag vill än i dag lfytta tillbaka till USA.
  • Jag har 3 katter som heter Maja, Tarzan och Lillan. Alla är tjejer, till o med Tarzan ... Det blev lite fel när vi "döpte" henne. Jag älskar katter!:)
  • Jag blir ofta mobbad för min näsa och min kropp
  • Jag älskar cola och Chris Brown. Har alltid gjort det och kommer alltid göra det ♥
Om det finns något ni undrar, typ frågor om mina sanningar eller liknande så kommentera så får ni ett svar:)


min lilla lillan <3

HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=T41ZRw45obs

nothing to do!

kom precis hem från skolan och äntligen har jag lyckats fixa min prao plats!! jag är jätte nöjd för jag får nämligen jobba på Stena Line, haha kanske inte låter så kul... Men jag får faktist vara på en av båtarna och jobba så jag ser fram emot det! Men nu sitter jag här hemma och lyssnar på en House version av forever!! grymt bra om man har bas på och så, som jag har blivit rekommenderad faktist :) love chris brown forever!
Men iaf här hemma hade jag tänkt göra lite läxa men det är så svårt när det finns andra så mycket roligare saker som lockar mig! jag ska iaf försöka så gott jag kan, men jag hör av mig igen idag :) det kan ni räkna med!!

kysss ♥

själv så tycker jag inte riktigt om den här bilden, men det finns någon som gör så .. :)

run forrest run!

haha kollade precis på forrest gump med familjen men jag orkade inte kolla klart på den så nu sitter jag här.  har målat mina naglar en neon rosa och har oxå gjort flätor i mitt hår så vi får se hur vågigt det är imorn! ser lite rolig ut :) men nu hade jag tänkt lägga mig i min säng och kolla på lite sex and the city! skönt, sen ska jag sova och bli pigg inför en ny vecka av skola.. tråk! men jag får ju träffa someone special imorn iaf :)

pussss ♥




clooothes!!

här är dom fabulousa kläderna jag köpte idag:
ENJOY!


söt tunika från Gina

Tröja & Shorts från Gina

2 enkla t-shirts från Gina

Liten kofta från Gina

Strand klänning från Zara

T-shirt från Zara

Linne från H&M

Favoriterna: Blommiga tygskor frånTommy Hilfiger

Så, vad tycks? :)

hemma!

nu har jag kommit hem efter en lång dag! Det började med en stressig morgon hemma hos Sara, jag drog snabbt därifrån och åkte hem till mitt hem som va lika stressigt. Jag kom hem och inom 5 min så va jag påväg igen, jag & mamma släppte av Alexandra på hennes jobb ( hahaha tycker synd om dig) och sen fortsatte vi vidare in till Kungsbacka för att slösa lite pengar. Jag köpte lite söta toppar och så, inget spec men jag är nöjd, men mer kläder är ju aldrig fel! :) Kan kanske ta kort på alla plagg senare och lägga in dom på bloggen, så får ni se lite av vad jag har köpt :) köpte jätte fina skor oxå, jätte nöjd .... puss! ♥


who doesn't love it ;)

what do I love?

Vad älskar jag?

  • Vissa människor har SÅ STOR betydelse i mitt liv att jag kan inte säga annat än att jag älskar er, jag skulle kunna göra vad som helst för er (L)
  • Kläder och allt som har med mode att göra!!
  • Musik, det gör mig hel (a) musik förklarar verkligen så många känslor... love it!
  • twilight & chris brown
Men sen finns det olika nivåer på att älska, den första punkten är att jag älskar NÅGON och inte NÅGOT. Det är så stor skillnad på dom två sätten att älska. När man älskar någon, då älskar man hela dom inklusive deras personlighet och hur viktiga dom är för dig, när man älskar något är det bara för att det gör dig glad. Något är inget som du skulle ge ditt liv för, men du skulle helst leva med det än att leva utan det.


jag saknar dig!

hallå jag saknar dig , kom hem nu!!! och msn cpa så det va därför jag inte kunde svara på dig... men jag längtar tills jag får se dig! hoppas du har det bra, jag älskar dig <3

what a girl wants

jag sitter o sjunger till what a girl wants!! sötaste låten. och det är oxå precis vad jag tänker på just nu, what a girl wants! Vad jag vill ha är massor och massor med kläder, för kläder är något som jag aldrig får nog av. Och jag tänker på att jag vill ha en dag med alla pengar i världen där jag får köpa allt, allt som går att köpa. Allt från Gina, BikBok, H&M och alla dom underbara affärerna! skulle inte det va underbart?(a) så jag tror nog jag ska försöka övertala mamma om att åka o shoppa med mig, wish me luuck! ♥

Bilder från igår, enjoy!

min fina mamma och bror


fail bild, men jag och min syster, min outfit där oxå!
Vita shorts från Gina och söt topp från MQ


lilla jag mitt ute i ingenstans

finaste systern!

in da car

kusiliner

Sista bilden, jag :)

tråkigt!

idag verkar det bli en väldigt tråkig dag, vaknade för 2 timmar sen typ och nu sitter jag här hemma och kollar på tv. Det finns inte så mycket annat som lockar mig, men förhoppningsvis så händer ngt kul iaf!
Just nu använder min syster min dator för hennes e trasig så jag bloggar mera sen när hon är klar, puss

kvällen är över!!

äntligen hemma och jag är så trött :| det slutade med att dagen+kvällen blev så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig, det blev allt från att stå på händer till att äta chilli nötter haha. Hoppas att ni oxå haft en bra kväll, lite bilder kanske kommer imorn men nu ska jag lägga mig i sängen, kolla ett avsnitt av Sex and The City, hehe, och sen sova :) sweet dreams! ♥

FIS

60-års kalas

hej bloggggen!! idag så är det 60-års kalas hos min morbrors fru, får se hur kul det blir:) jag har precis vaknat och ska strax åka hem för att sen åka in till Alingsås och fira hon som fyller år. får i alla fall med mig min syster och troligtvis min bror:) men jag bloggar senare om hur det va och min outfit för dagen, kram ♥

RSS 2.0