GODNATT!

har precis kollat klart transformers och på fredag ska vi på transformers 2! kuul:) jag tror att jag och sara ska sova snart för att imorn måste vi upp tidigt.. eller tidigare än vanligt iaf:) så vi måste va uppe runt 12 och sen så sticker vi iväg och gör det vi ska! så godnatt, ha det bäst allihop!(L)

sommaren är verkligen här :)

åh sommaren är här! hur underbart är inte det? undrar om den är här för att stanna, det hoppas jag verkligen!
har inte bloggat så bra på sistone men har inte riktigt haft tid elr ork till att göra det ... jag gör det när jag inte har ngt annat att göra helt enkelt:) igår åkte jag och sara ut till fotö en stund och det va riktigt mys! sen drog vi hem till mig och tog en promenad på säg 2 timmar för att vi inte hade ngt bättre för oss, taha :) kom hem runt klockan 2 och somnade på direkten, vaknade klockan 2 idag och snabbade oss ner till vattnet och där träffade vi bland annat andreas och emma, dom bor ju faktist nära mig ;O tro det eller ej :) så vi badade och solade där, men det fick bli en snabbis och ingen färg fick jag heller för solen slutar ju fungera efter klockan 5 haha :) sara är i duschen just nu så när hon kmr ut så ska jag duscha och sen drar vi in oss mot stan :) det blir bra!

puss hörs senare!!

3D filmer- tummen upp (y)

yes till 3D filmer, det är tusen ggr bättre. så mycket verkligare och roligare att titta på, man lever sig mer in i filmen och allt blir helt enkelt bättre:) såg ju my bloody valentine idag, woho kom in utan några problem! aja filmen va väl typ som vilken annan skräk film som helst, men 3D effekten gjorde det mer speciellt. jag rekommenderar filmen till allt o alla, worthy looking at :) om 10 minuter ska jag rensa ut min hårfärg men orkar inte blåsa håret så jag väntar tills imorn för att se vilken färg det blivit. då kan jag ta en bild för er oxå! Idag har det varit en bra dag och bion gjorde det bara så mycket bättre!
 puss påer (L)


jag vet att jag inte passar i dom :/ i am no commenting myself.

ooäh

jag färgar håret just nu :D äntligen bort med utväxten och lite jämnare hårfärg... hoppas jag iaf (a) just nu ser det väldigt svart ut men jag hoppas på lite ljusare resultat... vi får se sen:D

HAHA det va det roligaste jag hört

jag leker Dessie HAHA. vilket skämt, du är ett skämt

my bloody valentine...

godmorgon allihop :D vaknat till så fint väder och det är en perfekt dag att göra en blandning av saker. Jag tror nog att många väljer att dra till stranden och skaffa den fina sommar solbrännan, men jag väljer dock inte det:) dom flesta vet varför. istället drar jag med Sara till Liseberg för att utnyttja mitt ny inköpta guldpass som jag lovat att använda! fast är nog bara där i någon timma eller två för sen är det vidare till bio! ska se my bloody valentine... hoppas hoppas att jag vi kommer in :D hahah är ju faktist inte 15 än... men jag tror nog inte att det någon fara :) nu ska jag blåsa mitt hår! puss på det fina vädret och mina fina läsare :D ha en bra dag!


godmorgon mina fina läsare...

nu har jag vaknat och duschat mig fräsch... la mig runt fyra igår och vakna runt två! perfekt :) idag runt klockan halv sex så ska jag vara hos min kusin, elvira ni vet? för att min andra kusin Emma, Elviras syster fyller år. 8 år :) grattis till dig sötaste!
så kalas blir det idag och sen kanske sara kmr hem o sover hos mig hehe :) det är så det ska vara.
men jag bloggar senare idag! ni får ha det så bra så länge och njuta av det finfina vädret! puss

sötaste emma :D

video inlägg

taha bara ett litet video inlägg på mig o sara. vi driver


är det verkligen sant?...

Michael Jackson död? det är nästan så att man inte tror att det är sant.


R.I.P.

GRATTIS MAMMA O PAPPA!

just det, i tisdags va det 20 årig bröllopsdag till mina föräldrar! tänk er att faktist varit tsms så jäkla länge, 20 år och det blir säkert tre gånger så många år till... jaa men grattis till er (L) jag älskar er.

video inlägg


riktigt sämst

riktigt sämst uppdatering men men så kan det faktist bli ibland... I alla fall, i måndags va jag hos Sintan hela dagen typ. vanlig dag med honom, och imorn åker han till Norge:) I tisdags stack jag o Sara till Liseberg och träffade Kian och hans kompisar först sen kom Alex o elliot. vi va i liseberg tills klockan 8 för då orkade vi inte mer, vi åkte hem till Sara och gjorde...? joo vi va ute o lekte haha:) det va mys och sen runt halv 12 åkte dom hem och jag o Sara va ensamma. alltid lika mys med dig baby! (L)

Sen igår vaknade jag o Sara runt 12-1? och kom inte ut förrän klockan 4 men då åkte vi hem till mig. och strax efter det kom Alex o Elliot och vi drog ner till Örsviken, mysigaste stället:O och grillade och dom badade( fast det gjorde inte jag). riktigt skön dag igår, och det ska nog bli många fler sånna om vädret håller sig på topp! killarna drog runt 11 och då drog jag o Sara ner till havet igen och badade! åååh så kallt det va, men åh vad kul det va :D älskar att bada i havet! sen hade vi det bara mys jag o Sara och nu sitter jag här hemma hos Sara! vi ska bara ta det helt lugnt imorn och det är såå skönt. JAG kommer defintivt blogga mer ikväll, fooo shooo!
PUSSAR PÅ ER!




haha din döda fisk!

så fin dag! det va allt för igår,

video inlägg


hehe ska nog börja med lite mer video bloggning för annars blir det ingen bloggning alls! men idag ska ni få uppdatering :D och som ni kanske märker på min röst i det här inlägget och det förra så är jag lite förskyld :d

video inlägg


taha bara lite skoj video inne i spelhuset i liseberg! inlägg om gårdagen kmr sen!!

tihi

SINTAN IDAG! LISEBERG IMORN! allt jag hinner med nu! sorrrry

haha jag är uttråkad

god i am such a poser and jenny is such a loser.. :)


varför ska alla dagar bli halvplanerade :|

alla dagar börjar med att jag har bestämt i förväg vad jag ska göra, men det som jag bestämt händer oftast inte! ÅH jag är så trött på det, men idag va de fan vädrets fel :| åkte faktist till Liseberg men vi kom bara så långt som ingången så bestämde vi oss för att åka igen... fan att det ska hålla på o regna o sånt! för i Billdal är/var det fan fint väder, fuck Göteborg :D så vi handlade mat, BLAND ANNAT VANILJ COLA! :) och sen åkte vi hem och nu sitter jag här och har inte ett skit att göra, alltså en halv planerad dag som verkligen inte blev av! mamma ska ialla fall göra rabarber paj så I guess det gör det lite bättre... imorn i alla fall då ska det hända ngt!
Klockan är bara fem, vad ska man göra?



så här går det när man är uttråkad... as fula bilder men men :)
jag ska bara vara hemma ikväll btw , Quote mamma "vi skulle ju bara ha en familjedag idag så du får va med dom nån annan dag" ORKA!

ensam ännu en gång!

louise is alone and wants company ! men jag bor i billdal så det kmr typ aldrig hända :D så då får jag leva mitt egna lilla liv här med mig själv. frågan är vad jag ska göra... får la ba prata med andra människor :) imorn ska jag till liseberg, VÄDRET SKA VARA FINT! funderar på att skaffa guldpass, fast det kanske bara kommer vara slöseri med pengar... hmm får se imorn! nu har jag verkligen inget mer att skriva om. så om jag kmr på ngt kul att skriva om så bloggar jag, annars godnatt :D(L)

kossor!


kossorna blev lite arga på oss...

hemmmma- yes!

nu är jag hemma och åh så skönt :D igår va en bättre än förväntad dag, mycket bättre! vi hade faktist kul även om vårat sällskap va lite "crazy" hahahahahhaha... ehm va gjorde vi? joo vi va "crazy" o "naughty" men annars hände det inte mkt . vi va ute o klappa kossor och åt mat, vi pratade och kollade på en såkallad läskig film och sen vågade inte Johannes gå ut! jävla fegis. men jag o sara spenderade mkt tid i skogen för det älskar vi ♥ sen la vi oss runt 4, kul kul :)


ful bild lite senare på kvällen...

KOSSOR!!

lille Filip

Me lite oförbered

PAPPA! :):)

lille calven.. åh så  söt!!

jag, oseriös bild!

ännu en gång kossor, vi gillar dom...

me and johannes !

Det va allt som man kunde lägga upp :D och jag vet att alla bilder kanske inte va i top form men ibland måste man bjuda lite
hope you enjoy haha

jag hinner faktist med ett litet inlägg:D

tja allihop! nu har midsommar börjat och jag är inte riktigt säker på att man kan säga att idag börjar sommaren... det första som händer är att det regnar! guud så tråkigt, men ändå så ska jag ha så roligt som möjligt :D ingen liseberg idag utan på söndag istället, pågrund av regnet! men upp till kompisarna i alla fall , så nu ska jag börja fixa mig lite smått! puss på alla läsare, ha en uunderbar dag! ♥


hehe ett litet videoklipp med min syster, vi tyckte det såg roligt ut hur hennes hår hoppade upp o ner!

miiiidsommar!

imorgon, då smäller det! imorgon kan sommaren börja och då ska den bannemig göra det! är så trött på Sverige och det skiftande vädret, kan det inte bara vara varmt hela tiden? :D
i alla fall midsommar. Vad händer då? Enda sen när jag va liten så har midsommar varit att familjen åker till där vi bott förut och dansar runt kransen med alla våra gamla vänner. tack o lov att det inte händer längre :D istället så brukar det bestå av Liseberg med familjen och sen kan det variera. Men imorn så ska jag till Liseberg, fast allt beror på vädret(kom igen, sol o blå himmel!), och sen ska jag till några vänner och "festa". haha vilket skämt, jag kmr nog ha grymt tråkigt men jag tar med mig Sara så det ska nog liva upp tillvaron lite!
jag kommer inte kunna blogga på hela imorgon för jag ska nämligen spendera natten där oxå, så imorn får ni sakna mig :( men förhoppningvsis så gör ni själva ngt kul! det är ju trots allt midsommar! (med kul menar jag INTE supa skallen av er och bete er som idioter) :)
Så vad ska ni göra? :)

PUSSS BLOGGAR MERA IKVÄLLLLLLL!!!


TRACY OLSSON <3

du är så saknad! jag lovar dig, så länge du vill lika mkt som jag, så ska den här sommaren bestå mkt av du o jag? (L)


vackra flicka

alla vill ju ha gratis glass så kom igen o registrera!!

kollade runt lite i bloggar och så ser man på Desirees blogg att man kan få gratis glass under sommaren och det är ju bara för skönt:O att inte behöva betala utan bara visa upp sin mobil!
glass är ju super gott under sommaren, det kan va choklad eller en kall isglass! själv så föredrar jag glass med choklad utanpå och vanilj glass inuti, mm såååå gott :) vad tycker ni själva?
 
i alla fall om ni vill ha chansen att vinna lite glass pengar så är det bara skriva in er på http://www.sommarglass.com/?r=699 precis som jag gjorde!!


ny duschad o fräsch! who doesnt love it?

gräset tog knappt en timme idag så jag är nöjd :D skicklighet är allt som krävs haha :) så jag har precis kommit ut ur duschen och smörjt in mig med lite olika smörjor :) jag tyckte att den här listan passade bra in på ämnet så här kan ni se min personliga smak inom allt som har med kosmetika att göra :

Duschcreme: Palmolive- alla sorters men spec naturals calming! mm luktar så gott
Shampoo: 
använder head & shoulders men föredrar John Freida Volume
Balsam:
Schwarzkopf Gliss, the best
Hårinpackning:
Tigi Fastfix elr ngn rosa burk som är slut
Torrschampo:
Lee Stafford, fast använder det inte:)
Hårprodukt:
vad menas?
Hårspray: Got 2 b sexy hair spray! har matchande mousse oxå
Lock-/plattång:
GA.MA laser!

allt från Lee Stafford är typ bäst!

Bodypeeling:
använder inte!
Bodylotion: Oliv naturell eller body butter från the body shop! väldigt bra ifall man har torr hy, som jag
Kroppsprodukt:
Body butter:)
Solskydd:
Lancaster spf 6
Parfym:
Paris Hilton- Can can! mm så god
Deodorant:
LdB ba (a)

Ansiktsrengöring: L'oreal hyrdrafresh- rosa flaska
Ansiktsvatten:
dont use, men finns en bra från the makeup store!
Ansiktscreme:
LdB Bronze! love it för att det är både som en creme och foundation
Nattkräm:
Elizabeth Arden Intervene - luktar gott och man får mjuk hy!
Ögoncreme:
Swissform, använder typ inte:)
Ansiktspeeling:
dont use
Ansiktsmask:
dont use


Primer:
dont use
Concealer:
Makeup store! bääst
Foundation:
använder inte, men jag använde och då måste det vara Dior!
Rouge:
Makeupstore ftw
Bronzingpowder:
guerlain, fast det gäller att man inte använder för mkt för då blir man allt orange
Mascara:
min ex maxfactor false lash effect! jag tkr inte att min nya är bra, det kmr för mkt mascara på borsten :/
Ögonskugga:
Makeup store!
Ögonbrynspenna:
använder inte, gillar mina ögonbryn som dom är:)
Ögondroppar:
dont use
Läpprodukt:
Labello!
Läppstift:
nehe du
Läppglans:
Makeup store!
Nagellack:
gillar OPA men annars ba Depend lr Flormar!


Så nu vet ni alla mina favorit märken på saker, om det finns ngt ni saknar där hemma så är det ju bara att springa ut o köpa! :) alltid bra med lite tips

åh orka.

vaknade klockan två typ och nu måste jag ut o klippa gräset, lucky me?;) jag bloggar senare.

MEN SNÄLLA

men lilla gumman kan man ha mer fel? det är du som gör det klart för hela världen vad vi bråkar om.

god i need someone

the day ended like shit, men ingen can pull me down like that :D the girl says i have confidence, i damn will show her confidence:) jag älskar min kropp och mitt ansikte. för det säger jag ju varje dag? :S

what is this i hear?

haha lite fyndig får jag faktist vara med bloggen. det ska ju faktist vara lite om mode... H&M har ju haft väldigt många olika gäst designers genom åren som t.ex. Madonna och nu senaste olika som Tokio Hotell lr Katy Perry. Fina kläder är det i alla fall och nu så ser jag på blogg.se hemsida att Jimmy Choo ska designa för dom! dyrt blir det nog säkert, men ååh så fina saker jag kan föreställa mig!
Jimmy choo som är ju känd för alla hans fina skor, så jag undar hur blir det om han skulle designa kläder? hmm jag förväntar mig att det blir suuuuuper:) det enda är att kollektionen kommer ut i november och beräknas bara släppas i 200 utvalda butiker :|

och ännu igen går det inte att ladda upp bilden så ni får se det framför er helt enkelt. taha :)

ny header

nu har jag en ny header men jag tror nog bara att den ska va temporary :) temporär alltså, den är ju ganska tråkig och passar verkligen inte till sommaren och därför ska jag nog göra en ny när jag kommit in i sommaren lite! då ska det vara ljusare färger så att det blir lite mera liv i bloggen :D bilderna är ju fina, dock är inte färgerna det. men jag lyckades inte få till det på ngt annat sätt så ni får leva med det:D

jag älskar dig <3

jag gör verkligen det (L) underbar dag med dig älskling <3
som alla säkert redan fattat så har jag varit med min underbaraste idag (L) men nu är jag ensam och vet inte riktigt vad jag ska göra, känner ju inga direkt däg jag bor. uh hatar det här stället. så det blir nog bara en skön hemma kväll! SOM VANLIGT!
nu orkar jag inte blogga för jag är inte på det humöret! så puss.

DET GICK TYP INTE ATT LADDA UP BILD. gör det sen.
BTW  HADE TÄNKT GÖRA EN NY HEADER

taha ..

kul inlägg nedanför, eller hur ? :D
i alla fall, riktigt skön dag! har bara suttit hemma för det mesta, det va nått nytt .. JAG HAR LOCKAT MITT HÅR!!
förut köpte jag ju blommor, riktigt fina:) pappa blev glad! sen så åt vi middag och morots kakan för det fanns ingen princess tårta i affären (a) men morots kakan va god :) sen så la jag mig i sängen och kolla Paris new BFF och desperate housewives med min käraste syster (L) in i mellan fixade hon mitt hår och äntligen är det klart:D

efterrätt :


JAG + LOCKIGT HÅR:




första bilden med kamera, andra med cam. vad tycker ni ?(A)

...this is a message, from Viceman!

This is my first time "gäst-blogga-ing" - I will be doing so under the alias: Viceman - I want to remain anonyms, incase of anyone attempting to sue me. If you have any questions or remarks on what I'm about to tell you - I encourage you to leave a comment. This will blow your freakin' mind!

A Subliminal-message portrayed in the song- "If U Seek Amy", by Britney Spears!  What is the song exclaiming - What does it mean? This is my theory: If you closely observe the first three words of the song-title - you could draw the conclusion, each word correspond to a letter in the alphabet - in this case, the letters- F-U-C-K.
     Instead of Britney singing each word - she discreetly pronounces the four letters - followed by a smooth transition from 'K' to 'Amy' - which forms the word 'Me', at end of the chorus.

This is the proper chorus, from the song:


[Chorus]
Love me hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are
begging to If You Seek Amy

This could be changed, and it would still sound the same. You've simply been tricked to hear one thing, making you deaf to the obvious. Listen carefully - and what you will hear, is this:

[Chorus]
Love me hate me
Say what you want about me
But all of the boys and all of the girls are
begging to F - U - C - K - ME

This popular song turned controversial, when the mothers of teenage-daughters cracked the code - dammit - and forced Swedish songwriter, Max Martin, to change the song-title to- "If You See Amy".
     However, in Sweden we are "ostressade" and use the original song-title, even though to some people, it might appear offensive. I don't understand, why the majority of Americans don't approve a song where Britney Spears informs the world that everybody wants to have intercourse with her. That's not wrong - that's fact - everyone wants to 'do' Britney Spears!
     The only people that probably isn't intrested in her, is homosexual men (they might 'do' her if she goes bald, again, however). Even my dining-room chair would want to be "på-satt" by Britney. I'm just saying - I love your underground-rap-music - but America, stop being so fucking lame!

I want to take this day - embracing what Britney Spears have given us. It's time for you to give back. From today, this day shall always be remembered as "The-Britney-Spears-Day". This is a day of appreciation - for example; how she made the world stop, when she kissed Madonna, during the MTV VMA's '03 - probably the best 2 seconds in entertainment history.

We all love you, Britney Spears - even the ones who are too chicken to say it. (...and I totally want to- If U Seek Britney Spears).



If you wish for me to return, and express my opinion in any other field - I suggest you leave a comment.
Viceman, out!


godmorgon allihop!

idag är det inget planerat för mig för pappa fyller ju år! inget kalas blir det inte, tack o lov ;O men bara fira lite hemma med la familia, det blir väl mysigt :) jag ska strax gå till snipen o köpa blommor, håller by the way på att locka mitt hår! tar bild på det senare så får ni säga vad ni tycker. själv så tycker jag att jag ser ut som en sån gubbe från gamla filmer där dom har vita peruker med krulligt hår, taha :) nu ska jag fortsätta locka! ha det bra så länge allihop. puss från louise ♥

fick inte ha bilden jag hade förut:D
PUSS

braaa låtar

tips på lite bra nya låtar in för sommaren typ! för sånna som gillar R&B o sånt :)

Sean Kingston- Replay
Colby O'Donis- Ooh Aah
Jay Sean ft. Lil Wayne- Down
Kardinal Offishall ft. Akon- Teaser
Rock City- Rockin my body
Jordin Sparks- Battlefield
Sean Kingston ft. Lil Wayne- I'm At War

jag vet inte riktigt om ni tkr om ngn av dom men det är min musik smak :) plus coldplay för dom är bäst!

GRATTIS PAPPA 47? år :)

47 år fyller min pappa imorn :D grattis, även om jag inte alltid är så glad på dig för du kan vara väldigt irriterande mest hela tiden:) men min pappa är du och jag älskar dig!
har inte köpt ngt men ska ge honom ett foto med mig mamma o alex i (a) hahaha, och blommor:D

hitta ingen bild, men här är bilden jag ska ge :)


det va nått nytt ...

jaha då sitter jag här nu igen :)
haha imorse/eftermiddag blev lite annorlunda från det jag hade tänkt mig ;O men överraskningar är ju alltid fina! eller kanske inte...
Största överraskningen imorse:
min syster: ey era kompisar står här utanför!
Jag: va? haha du skojar ;)
min syster: haha nej jag lovar dom är här
Jag & sara: PANIK!
saken va att klockan va typ ett och jag o Sara hade tänkt att nä det e chill, Alex o Iman kmr inte komma för vi har ju inte sagt ngn tid. hahahah det verkade inte spela någon roll för dom, dom kmr utan ngn förvarning! :) thanks babes! i alla fall jag o Sara får panik för vi hade våra nyvakna frisyrer, ansikten o kläder:) så in på toan va det och sen fick det bli som det blev. Elliot kom lite senare och då drog vi ner till klipporna och hade mys med grill! lyckad kväll som det brukar bli! älskar er alla ♥
OCH ÄNNU EN GÅNG SÅ HAR JAG INGA BILDER FÖR JAG HAR FORTFARANDE INGET MINNESKORT.

jag vet, jag är snygg. JAG SKOJA.

bara för att jag kände mig tvungen!

är ju, som vanligt, väldigt trög med att blogga. men istället för att skita i det idag så valde jag att skriva ett snabbt inlägg här :) idag så stressade jag o sara iväg till Elliot, tidigt imorse ;O vi va där runt halv två? i alla fall, vi gjorde lite allt möjligt. kul hade vi i alla fall :) lyckades inte ta några bilder för jag har fortfarande inget minneskort :| skyll på skoskav. men Sara lyckades snapp lite bilder med hennes kamera så ni får EN bild :)


jag o sara på Alex cross, läskigt stor;O

i alla fall, en bra dag men sen senare stack jag o Sara hem! åt burger King sen chilla vi ba :) imorn kmr Iman o Alex ner till mig o vi ska väl bara ta det lugnt :D kul! puss o godnatt

uuunderbar dag ! (L)

idag va mycckkket bättre än igår och alla andra dagar tack vare min älskling (L) det va så himla längesen vi umgicks, det har varit så många problem ivägen så jag är glad att vi äntligen löst det och hittat tiden att spendera med varandra ! du betyder allt för mig och kommer alltid göra det, du & jag älskling.
i alla fall, mamma köpte fritids kort åt mig idag så nu slipper jag betala 50 kr varje gång jag ska hem, härligt:D sen åkte jag till honom och spenderade dagen med honom, nu sitter jag hemma hos Sara och hon surar. tihi :) bryr mig inte för det är alltid samma sak, overdriving the shit!
Imorn ska jag o Sara va med Alex o Elliot, kul kul :) ska träffa dom hos Elliot klockan 1 och sen dra vidare hemmåt på kvällen nån gång.
nu ska jag nog spela sims, puss!


taha är man trög så är man (A)

enda sen jag sa att jag skulle börja spela Sims 3 så har jag gjort allt annat än att spela sims 3! hahaha alltid måste ngt komma ivägen :( men nu sitter jag här och väntar o väntar, kan det inte bli klart nån gång?


fick ju fint smink idag oxå, det håller kvar ändå tills nu! en bra sminking det:)

BTTW

jag vill bara be om ursäkt att jag inte bloggar mkt och att jag knappt har några bilder men jag har faktist en ursäkt! min systter har tappat bort mitt minneskort till kameran så jag har inga bilder att lägga upp :D då har jag ingen lust att blogga men jag ska allt tvinga henne att köpa nyt!! allex?

sist ännu igen!

är sist ute igen men nu har jag oxå köpt sims 3, har spelat det lite hemma hos Sara men tänkte att jag kunde skaffa mitt egna(a) det är ju så sjukt kul!! ba lite beroende framkallande, men men :D
puss hörs ikväll ngn gång taha (a)


SOMMMMARLOV!!!

JAA , äntligen sommar lov och ingen mer skola på två månader! skol avslutningen är alltid den bästa dagen oavsettt vilket väder det är ute! för det är ju typ alltid regnigt i Gbg på skolavslutningen men då gäller det att man är glad ändå :) det va en lyckad dag med våran show o alllt! är riktigt nöjd med betygden oxå (A) förutom att jag sänkts i matte men soo what, jag kommer bli bättre nästa termin :) i alla fall sen när det va slut drog jag mamma o alex till modell house o tog lite bilder.
blev faktist sjukt nöjd med alla bilder, här får ni se lite :





jag vet att alla andra oxå har sånna här bilden men men :D vad tycker ni ? :)

nu är jag otroligt ledsen :D

har inte bloggat på as länge känns det som , men ledsen är jag för det :D
nu ska jag på student puss!!

godnatt!

nu har jag duschat och smörjt in mig för kvällen. en väldigt skön och slapp dag men imorn bllir det stress i skolan sen tråk utanför :( hatar att barnvakta, det enda plusset är pengarna :D sen ska jag oxå sova över hos dom som jag ska vakta hos, gah jag orkar inte det men men :) jag är så trött på skolan o allt, vill bara ha sommarlov! snart är vi där och då ska jag ha den bästa sommaren med mina älsklingar (L)


äääälskling ! (L)


bara för att vi är bäst på att hoppa!

ching-e-ling

hemma nu och jag sitter o äter mina lakrits pingviner :D i alla fall idag så letade jag Sara o alexandra i stan efter en skol avslutnings klänning fast vi hitta ingen :/ jag hittade en fast den knep åt på helt fel ställen så jag tror nog att jag helt enkelt ska ta min systers student klänning ifall den passar :) alex köpte bantings piller, du är KONSTIG! och sen åt vi på donken and we were on our way home . så nu är jag här och fördriver tiden genom att blogga, måste bara komma på något att skriva..
ska barnvakta imorn, lite cash! ching. det va allt :D pussss

KIAAN

nej fan här får ni en liten bild på honom!! mobbad, sluta med det.



and btw, ni som kommenterar kommentera gärna med namn så kan jag veta vem som appreciate min blogg:) tack♥

taha lilla fjårt

igår juste, så kom jag hem till Sara och där väntade Sara och Kian på mig. vi gjorde inte mkt men kul hade vi i alla fall, om ni vill se lite bilder på oss så är det bara att knappa in på Saras blogg! där får ni se lilla fjortis johnny Kian, din lilla tönt!! i alla fall han gick senare på kvällen och då mös jag o sara på för fullt, haha med andra ord så spelade vi the Sims 3 ! typ exakt samma som the sims 2 fast lite annorlunda, det är väl kul :D sen så nana vi runt fyra, eller jag gjorde det iaf :) sara va uppe tills klockan 5, onormal är du!

nu ska jag nana, godnatt sov gott gullungar!♥

btw! gran torino

förut idag så kollade jag o Sara på Gran Torino som Sintan hade tipsat mig om :D den va sjukt bra, kom lite tårar i slutet haha, något som jag rekommenderar till alla faktist! tänk att sånt faktist pågår, lite synd men så är det ju!

och omg jag älskar verkligen ed hardy kläder :| dom är ju så sjukt fina att jag dör. ska nog önska mig lite tills när jag fyller år, kanske ffinns någon bra affär i stockholm för dit ska jag ju åka några dagar efter  min födelsedag :)



kan ni tänka mig att jag dör för dom här eller? lite synd att det är så dyrt bara :)

njaaa

hahha det va inte mkt uppmuntring det där? 3 människor sa att jag inte skulle sluta blogga, är det verkligen värt det då?! nja lite osäker på det här..

i alla fall, jag har precis gjort klart ett försenat arbete och jag är inte ens nöjd med det haha... och nu hade jag tänkt på börja ett nytt arbete och förhoppningsvis göra klart det! kanske bloggar efter jag är klar. puss på er

jag är trög

haha jag tror att jag är världens sämsta bloggerska men jag tror att jag ska ge upp med bloggning (a) jag tycker att det är as tråkigt! vad får man för peppning från läsarna, INGEN! jag behöver en anledning till varför jag ska forsätta blogga :) så om ni tycker att jag borde fortsätta blogga släng in en kommentar!! :)

nu ska jag göra klart min näst sista läxa och hoppas på någon kommentar nästa gång jag loggar in på bloggen (Y)

tjaa!!

igår :D ja ni då hände det inte alls mkt! jag gick till sista dagen av prao och hade tråkigt, jag sorterade bara massa saker hela dagen:| men i slutet så kom "chefen" och gav mig en present(a) typ nån slags sol creme som va bra eller ngt o godis :) jätte gulligt, och sen fick jag hundra kronor till att använda i stena lines butik, taha :) sen åkte jag hem och hade en as chill fredags kväll! gjorde ingenting typ men det va skönt. sen imorse så väckte min syster mig klockan tolv och sa att klockan va 1 så jag blev hel stressad, haha bitch ♥ ska ju träffa Sara idag men innan det skulle jag oxå hinna klippa gräset! så jag sprang ut klippte gräset på en timma och sen sprang jag in o duscha, så snabb va jag inte trots allt för nu sitter jag här och klockan är kvart i fyra och jag har fortfarande inte kommit iväg ! haha :) men jag o syster ska ta bussen kvart över fyra så jag är hemma hos Sara klockan 5, grreat! ska fixa mig lite mera nu, pussss!!!


bara för att du är VÄRLDENS SÖTASTE ELVIRA!! (L)

haha tyckte den va lite rolig....

100 m sex race! det ni hahahah

gårdagen.....

just det ja! jag bloggade ju aldrig igår så jag passar på att göra det nu :D igår va en tråkig dag på prao! men det brukar det vara, jag satt iaf bara framför en dator o gjorde inte mkt :) men till lunch så sprang jag och elisabeth ut till ett litet gulligt fik och åt lunch, guud så gott det va ! en ny favorit asså! vi snacka där ganska länge men sen sprang vi tillbaka och jobbade på :) klockan 4 slutade jag och Sara kom till Stena och mötte mig, vi drog vidare till stan och kollade runt lite. jag köpte inget för jag har inga pengar men Sara lyckades hitta sina avslutnings kläder, hon köpte as fina skor:) sen drog vi till FYRA gott och köpte lite godis, sen drog jag hem och skulle klippa gräset. fast sen börja det hagla så det hände aldrig(A)

tjabba tjena hallå!

äntligen är jag hemma efter en låång men väldigt lyckad dag!
Åkte Stena Line båten idag över till danmark! en av dom roligare dagarna av praoen, jag va med två kvinnor, Eva och Katja, jätte snälla(a) dom tog hand om mig, haha, och så gick jag runt med dom och gjorde lite små saker:D jag fick oxå shoppat lite på båten som jag är väldigt nöjd med! med den lilla summan pengar jag hade(A) vi åt oxå mat på båten, jätte gott och sen fick vi bulle o sånt :D en bra dag, fast jag blev lite sjö sjuk för det blåste ganska mkt på havet, me jag klara mig ! kom tillbaka till gbg runt 6 och sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här o bloggar.
JAG LÄGGER IN BILDER PÅ VAD JAG KÖPTE SEN:)


okej det här fick jag av en snäll tjej vid namn av Petra! typ hur många prov parfymer som helst, haha hon tvinga på mig dom(a) och sen en Max Factor MAsterpiece mascara, och läppglans från maxfactor och sen ett till vid okänt namn :)

taha köpte lite godis men jag ska ge bort allt förutom lakritsen:) skittles till Sara som hon gav mig pengar för, chokladen till Sintan o Alexandra (L)

Istället för foundation o sånt så använder jag Ldb lotion som är brun färgad:) bara vanlig lotion men blir väldigt fin i ansiktet:) köpte oxå en ny mascara för min är snart slut, så nu har jag ju två nya mascoror:/ inte så bra

DET VA ALLT MEN JAG ÄR NÖJD :D hade inte så mkt mer pengar

just det ja!

just det ja! jag glömde berätta att under helgen så solade jag lite och lyckades få lite färg :) och eftersom jag tagit tabletter så tänkte jag att HELA jag skulle bli brun , men nix! ingen skillnad, det blir bara värre och värre desto mer jag solar .. så jag vet inte riktigt vad jag ska göra!  får gå tillbaka till läkaren, hejdå sommaren till mig!

and btw jag kolla aldrig på PS I love you, jag kolla på Euro trip med Alexandra istället! :) scotty doesnt know

PS I love you.

Nu har jag suttit hemma ett tag och inte gjort så mycket:) bloggningen är trög nu för tiden men så fort jag orkar så ska det bli bättre, det lovar jag. men i alla fall, slutet av dagen va mycket bättre än början! jag träffade ju en tjej som heter Eva och hon va as schysst :) hon frågade om jag hade ätit lunch och det hade jag ju inte .. så då tvingade hon mig att gå upp och äta men hon fixade allt med pengarna! super gulligt. så då va jag mätt och belåten och jag kunde börja jobba :) jag fick sitta på datorn en stund och göra saker, men sen så blev klockan så mkt att jag inte hade tid med mer, så jag pratade lite med Eva och så gullig som hon är ger hon mig en klocka(som enligt henne ska vara ett minne från praoen) och så gav hon mig en påse bilar för bussresan hem =D haha gud så söt. så då drog jag mig själv hemmåt och nu sitter jag här. 

min herr klocka haha ....

nu ska jag ta en skön dusch sen kura ner i min ljuva säng och titta på PS I love you! ska tydligen va en väldigt romantisk och sorglig film :)
PS, I love you..

guud ..

hej på er! jag är på lite dåligt humör nu och känner mig som en riktig tönt... men så kan det gå :) jag har precis varit ombord på stena Danica och lyssnat på massa information om Stena Line och typ hur dom kan förbättra sig o bla.. as tråkigt! killen som jag va med, Fredrick, va bög och verkade trevlig i början. men sen så blev han tråkig och typ ignorera mig så när det va slut gick jag därifrån och gick heeeeelt vilse. herregud jag har aldrig varit så vilse, jag gick ut och så stod det massa poliser och sånt, blev lite rädd haha ... men sen fortsatte jag gå på vägen mitt bland allt med en gul relfex väst på mig. Sexigt värre!! och sen så trodde jag att jag hade hittat rätt så skulle jag använda mitt kort med min fina bild på(haha) men det funka inte! så jag vela runt där hur länge som helst och försökte hitta en väg att komma in men nix det fanns inte:) till sluta hitta jag tre gubbar som såg likadana ut som mig, alltså med gula reflex västar så jag hängde med dom in och nu sitter jag här jätte hungrig. Nu har jag egentligen lunch, men efter jag bara har pengar på kortet så kan jag inte äta något för att dom tar inte emot kort. gud jag kommer dö. men aa för dom som läst igenom allt det, grattis:D nu ska jag vänta på Eva som jag ska va med nästa ... hon verkar va roligare än fredrick i alla fall... wish me luck in my suffering

godnatt ...

nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova, jag är så otroligt efter att ha sovit så lite dom senaste dagarna! jag har inte ätit så mkt idag för dom som bryr sig, typ tårta till middag hahahah... jaja(A) men nu ska jag iaf lägga mig i sängen och sova . puss på er!

louise in da house

i am home efter en lång dag på stena line:D jag kom dit halv nio imorse och då började jag med att gå runt och hälsa på alla, jätte kul! haha. sen så typ gjorde jag inte mkt mer på dagen men efter prao så åkte jag till skolan och träffade min sötnos (L) vi typ ba va med varandra i ett tag sen drog vi vidare till stan och jag köpte en tröja! ni vet girls just wanna have safe sex från HM?


synd att sara ska köpa en likadan men aja


jag tror inte att man ser ett skit på den här bilden, men här är dagens outfit!:
Blus/linne från Lindex
Riktigt gamla svarta byxor från Bik Bok

good morning people!

god morgon till en tidig morgon, klockan är bara 7 och jag är redan klar, konstigt hehe:) jag vaknade kvart i sex fast då stängde jag av larmet direkt och sov till sex, jag ska ju nämligen praoa idag och jag är pigg som en sol stråle!not. jag ska praoa på stena line med min faster (även om man inte fick praoa med sina nära o kära, shhh...) så ska jag få åka båt men sen oxå vara på land, får väl se vilket som blir mest kul :) jag vaknade tidigare än vad jag behövt :| då blir man ju lite trött på sig själv men men sånt är livet, så jag ska vara hemma hos min faster runt halv nio så jag har lite extra tid över och den ägnar jag åt att blogga lite åt er, men oxå åt mig själv för jag mår så otroligt mkt bättre när jag bloggat (a) jag tror nog att det här blir en slö vecka med inte så mkt att göra, idag ska jag bara hem och kolla på film med min syster. lite mys nu när hon har tagit studenten och inte har något bättre för sig :) aja nu tog det slut på saker att skriva, jag hoppas att ni har en fin dag med soligt väder för det ska jag ha ! puss på kinden.  


RSS 2.0