nu sticker vi ut!

nu sticker vi ut! ni får ha det så bra! vi kanske tar en sväng hem till mig och då kan det bli en lite snabb bloggning.. om inte ha en bra fredag! (L)

GOmorgon!

la mig runt 3? igår och vaknade faktist tjugo i tolv :D wie visst är jag duktig?
I alla fall ska in till stan idag, Sara har fått panik och vill träffa sin "kompis" Lovisa som kommit hit från stockholm. Åh nu ska vi ha kul! Sen ska vi på bio ikväll istället för igår kväll, Year One ska vi fortfarande se! så det ska bli kul, men nu ska jag hoppa in i duschen och bli mitt finfina jag! haha. puss så länge (L) <
Jag diggar fortfarande alla underbara läsare!

film...

nu ska vi kolla hyr film istället, i taket lyser stjärnorna! det blir nog godnatt med det här inlägget så ni får ha en underbar kväll, puss på er alla! (L)

HAHA

Jag tittade runt lite på andras bloggar och hittade den här, och jag va helt enkelt tvungen!

hahah! det där kan inte alla bebisar göra va ?;)
ska ta en sväng till donken sen är jag tillbaks, det kurrar i magen nu asså!

Jag älskar att blogga!

Jag älskar att blogga... pågrund av er! Alla läsare då alltså, ni gör ju mitt humör på topp och därför fortsätter jag att blogga! det är så sjukt kul att titta in i statistiken och se att det blåa sträcket har höjts, det behöver inte vara mycket, det kan vara mycket som lite. Det är kul att se att det höjs överhuvudtaget, som idag! Jag blev så otroligt glad att se hur många jag hade, och då skulle jag bli överlycklig om ni fortsatte läsa imorgon med :D det är så sjukt kul då och man får sån inspiration till att skriva! så om ni fortsätter så ska jag fortsätta så mycket jag kan :)

change of plans

haha det blir aldrig riktigt som man tänkt sig när man är med Sara! vi kommer fram till bion, sent... och då har biljetterna släppts vidare till några andra! så vi tänkte skit i det vi hyr film istället, så vi åkte och köpte godis och hyrde film. nu sitter vi här och bloggar vid varsin dator :D
det är inte ofta som saker blir av när man är med Sara haha! men det är lite kul tycker jag :)


humöret kanske inte alltid är på topp, men ändå så lyckas hon vara världens sötaste! det är inte alla som lyckas med det :D

right now!

Det här är jag, färgat hår och redo för utgång taha :)

vet inte om det syns något, men i verkligheten gör det det :)

bild som jag tog i hasten bara haha... blev lite suddigt men thats my outfit !
Nu drar jag iväg till bion, Year one ska vi se :) hoppas den är bra! puss på er allihop!

Lillan

imorse när jag vaknade noterade jag att en av mina katter va borta, Lillan! hon brukar alltid vara hemma så vi tyckte att det va lite konstigt, vi kollade runt lite överallt och hittade henne till slut i våran lilla stuga utanför vårat hus... stackarn hon va helt umärglad typ!! hon har varit där sen i fredags, alltså nästan en vecka! tyckte så otroligt synd om henne:(
haha det här va bara för att jag va tvungen... jag älskar trots allt mina katter :D

hos Sara...

wie hemma hos Sara nu :D vaknade klockan elva utav reflex typ, jag är helt enkelt van vid det :) snabbade mig för att bli skjutsad hem till Sara medans min mamma skjutsade min syster! så nu är jag här och det va längesen vi träffades, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på något! puss så länge (L)

ingen mobil..

havet förstör allt typ! ne men min mobil är helt pajad nu.. vad ska man göra? försökte med min gamla mobil, den är ju oxå sönder haha! men som tur är så fyller jag år snart och då ska jag önska mig en mobil, inte dyr utan som jag bara kan använda för att smsa typ. huvud anledningen att jag ens har mobil, så ja!
den här hade jag tänkt mig:

fast i rött tror jag.. lite mera jag :) vad tycker ni ? funkar väl som sms mobil :)

HÅR;


blixten är ju på aa, men det är faktist typ så GULT/ORANGE

DÄR ser man tydligt min fula utväxt, BLÄ!
 
MEN inte gult längre utan :

?? bilder kommer när håret är torrt(A)

lite bilder, för dom som är intresserade..


första stället vi låg på, haha våran båt är den lilla! skrutt

faster, kusin och jag som inte tillät mig själv att visas

Från det här till

=

Det här :D så går det när man åker i en båt utan tak!


våran båt :)
Det va allt, lite insyn på min lilla semester :)

tidigare än väntat...

Ska bara meddela er om att jag lever och att jag är hemma :D hemma tidigare än väntat till o med! Så skönt, jag kände verkligen inte för båten något mer.. Och det gjorde inte min pappa heller vilket är anledningen till varför vi är hemma nu. haha barnen får ju inte säga ngt, eller hur ?:) Hade ingen tillgång till internet igår, så därför ingen uppdatering från min sida, fast från baby's istället, lite omväxling där! Jag tycker han är jätteduktig, thanks babe (L) Mamma, pappa och jag gav oss ut på vårt egna race igår, alltså utan kusinerna och vi har ju själv inget internet. Försökte uppdatera från mammas iphone, det funkade inget vidare! Men nu är jag hemma och DÅ, då ska det bli vanlig uppdatering. Förhoppningsvis bättre om min hjärna har överflöde med ideér vilket jag hoppas på :)
Vi tog inte med oss sakerna från båten så jag och mamma ska åka ner och hämta dom, orkar inte gå haha! och sen är det iväg till affären för att köpa VADÅ? jo hårfärg! wiiie, jag ska färga mitt hår! nu har mitt hår blivit så illa att till och med mamma tyckte att jag skulle färga det, och då är det illa! gotta go! Pictures later :)

Några bra låtar, Lyssna !!!

Sean Kingston - Face Drop
Black eyed peas - Alive
The game ft Chris brown - Better on the other side
Soulja Boy - Patriotic
T.I. ft Mary J Blige - Remember me
Drake - Best I ever had
Fabolous ft Keri Hilson - Everything , Everyday, Everywhere

Jay-z ft Rihanna and Kanye West - Run this town

Bästa låten ute just nu . Jag kommer uppdatera er varje vecka om nya musik om det är lugnt med älskling :) Såklart så är Michael Jackson & T.I ! :D

Round 2 ...

Hej igen det är sintan! Jag suger på att blogga, men jag försöker mitt bästa :)  Jag har inte mycket att säga förutom att idag så har jag varit med min bror , hans flickvän , och en kompis som heter jesper . Vi kollade på några filmer och åt mat , riktigt mysigt var det ! :) Ska nog kolla på lite prison break nu med min kära bror, så ni får ha det så bra  ! Godnatt :)

suug

sug väder idag! blä på det! men vi har flyttat på oss till en ö nu istället för att ligga i din lilla skruttiga hamnen, så nu har vi det bättre :) fick sov morgon idag, sov tills 10 istället för klockan nio så det va skönt. senare ska vi in till en hamn som har affär och sånt, yes! ska köpa lite god mat bland annat, det längtar jag till(a) vi åt sen lunch för en stund sen men nu är alla riktigt slöa och så, ingen lust att göra ngt alls.. orkar inte blogga för den delen heller ! men jag längtar hem nu :( så mkt bekvämare på land och i mitt hus, kommer tillbaks på fredag så det är några dagar kvar, tyvärr!
ha en bra dag allihop, hoppas att ni fortfarande läser trots sämst uppdatering!
JUST DET JA! lyssna på Alive med black eyed peas! jag har fastnat för den!

i feel soo good

goooodkväll :D har först nu lyckats få en ledig stund för att blogga, sorry bout that! idag har det varti en underbar dag, precis som det ska vara!  vädret har äntligen löst sig så nu kan man satsa på att vara utomhus lite granna :) idag vaknade jag klockan nio, nog det tidigaste jag vaknat under mitt sommarlov ?! thats waay to early, men jag sover i samma båt som Emma och Elvira och då är det inte så lätt att sova mycket längre... men det är lugnt anyways :)
aldrig får man vara ensam va! nu ska alla komma in i den här båten och vara, oorka!
I alla fall, vi åt frukost och drog direkt iväg från där vi va till en liten pytte hamn! men som tur va, hade den här pytte lilla hamnen, EN DUSCH! tack gode gud, haha. så jag längtat efter en dusch, och en riktigt toalett! men nix, en riktig toalett hade dom inte, utan typ en bajamaja, usch haha :)
Vi kom hit runt 12 iaf och åt lunch, sen gick vi iväg på en LÅNG promenad runt hela ön och det här va ingen liten ö, och allt för att hitta en pytte liten dålig strand. vi hittade den faktist till slut, men det tog sin tid! så vi badade en snabbis sen tillbaka till båtarna. DIREKT in i duschen och jag har aldrig känt mig så bra !  nu blev det här ett väldigt långt inlägg men jag hoppas att ni läst ändå :)  ha en underbar kväll, jag ska lägga mig tidigt och läsa min bok! puss

älskling min!

haha är han inte för söt?:D försöker verkligen att hjälpa mig, i love it! men jag kan uppdatera lite själv oxå, men då kan ni ju få se hur han är som person även om faktist inte riktigt visar det när han skriver.. fast det kanske är svårt att få fram i ord på en dator... :) han är underbar i alla fall!
Har precis ätit middag nu, fast va inte spec hungrig eftersom jag åt kakor innan (a) men god middag va det iaf, innan det så tog vi en sväng på land för att checka ut ön, det va skönt att få röra på sig :) i really like this. det enda stora minuset är att jag har ont i huvudet mest hela tiden, jag vet inte riktigt vad det beror på? väldigt tröttsamt i alla fall, fast jag fick en stund för mig själv. utan alla barn asså! så jag la mig ner, lyssna på musik och läste en bok! haha det kan faktist vara skönt att läsa när man väl kommit in i boken :) pratar med sintan nu på msn, saknar dig redan. fett synd att jag åkte ut med båten NU när han precis kommit hem från norge efter 4 veckor, blä på det! men jag är nog hemma snart igen, och sara kanske kommer ut hit oxå! får lite sällskap då och inte massa barn baram men det funkar :) nu är jag inte ensam längre så jag avslutar här, hejdå :D

Something new...

Hej till alla underbara människor som läser denna bloggen ! :) Det är Sintan , ska testa att blogga lite för Louise eftersom hon inte kommer uppdatera så ofta , hon är ute med sin båt som ni redan vet. Jag har inte planerat något för idag men om jag gör något, så lovar jag att skriva om det :) Ska hoppa in i duschen snart och sen laga mat för mig själv , jag har vart hemma själv hela veckan med syrran fast hon jobbar så det är chill :D Förlåt att jag suger på att blogga och jag vet att jag är tråkig! Hoppas jag blir bättre på det här... Men nu ska jag dra , vi hörs sen !  Hoppas att ni har en bra dag , checka bloggen senare för lite uppdates ! :)  kommentera gärna om vad ni ska göra idag ;)


Dagens låt - Jackson 5 - I want you back

precis ätit lunch..

godmorgon/eftermiddag alla som läser min blogg ! vaknade runt 9 idag, men lyckades få bort elviras söta röst ur mina öron och somna igen, tur det! vaknade och åt en snabb frukost, sen åkte tjejbåten ut på vift! haha gud... mamma, faster, kusiner och jag åkte ut, alltså blev det tjejbåten (a) medan pappa och min fasters man stannade i båtarna :) vi åkte ut en sväng i gummibåten och blev genom våta, vågorna va lite för stora för den lilllilla båten hehe. tänkte eftersom vi redan va så pass våta så kunde vi likaväl bada, så vi hoppade in i vattnet och brr vad kallt det va :D
Har precis ätit lunch nu så dom vuxna sitter i min båt medan jag och kusinerna sitter i deras båt, det är var internetet finns! passar på nu att blogga en snabbis, men det är svårt med Elvira bredvid mig! värdelns sötaste (L)
gotta go , byyye!♥

godnatt..

nu lägger jag ifrån mig datorn för kvällen... ni får ha det så bra (L) cuz i know i will :D

Ute med båten

är ute med båten nu! mamma och pappa fick ett ryck och sa till mig att packa haha... och nu har vi åkt båt hur länge som helst, bland dom stora vågorna på det stora blåa havet! haha... :)
Lyckades få tag på en dator så att jag kunde blogga lite, jag prövade från min mammas iphone, fast det funkade inte så jag ska försöka få tag på datorn så mycket som möjligt!
vi åkte och träffade mina kusiner och faster och hennes man på en ö, och nu sitter vi här i deras båt och det är jättemysigt :) det  blåser ganska mkt ute men vi är ju inomhus så det är ingen fara. det är halvblå himmel så vi klarar oss nog :)
kan inte få tag på några bilder tyvärr, men det får ni leva med! eftersom jag inte kommer kunna blogga så mycket så har sintan offrat sig att uppdatera llite för mig :) haha han är för söt! så ni ska få lite uppdatering ändå :D hoppas ni har det underbart där hemma på land! på måndag kanske jag åker till danmark med sara, får se vad som händer :) och emma sötnos sitter här bredvid mig och läser exakt vad jag skriver, världens sötaste kusin!
nu ska jag tillbaka till verkligheten på båten... PUSS till allihop!

godmorgon allihop...

vaknade halv to utav att någon inte kunde sluta ringa, blockerade numret till slut :) så då kunde jag sova så jag somnade om tills klockan kvart över ett:) så länge ska man sova, det är PERfekt:) idag blir det ännu en till tråkig dag, även fast jag skulle varit med en kompis, fast det händer inte :( vet inte vad jag ska göra, försöka fixa till bloggen antagligen .. och imorn eller idag så kanske vi åker ut med båten. Det ska ju bli finare väder, så jag vill jättegärna åka ut. Sara vill att jag ska hänga med till öland, hell no! så bajs på det, jag åker ut med båten istället :) nu ska jag äta frukost, see yah later! (L)

om bloggen.

Tjohej Louise!
Nu har jag gjort om den lite .. Jag kan inte göra så mycket bättre för att jag inte har photoshop. Om du inte gillar den, är det bara & ta bort de. Kram / Amanda

CSI is on bitches!

gotta go för kvällen, vi hörs mera imorn! ska få tag på Tracy oxå, puss puss! watch CSI, its soo worth it!

tjiho :D

det går ju bara bättre och bättre (a) nu måste jag se till att det förblir så! så alla ni som checkat in på min blogg idag, checka in imorn igen! :)

det går ju inte :(

tog en liten pause och åt middag! pause från vadå? Jo från att försöka piffa upp min blogg lite, det går inte nått vidare bra... jag vet vilka bilder jag vill ha i min header, men jag kan inte få det att se bra ut, så frustrerande! :@ jag SKA få det här att funka och det med basta... bara vänta! senare ikväll ska jag ha en ny header, mkt ljusare och finare! mer passande för årstiden:) kanske inte riktigt lika passande för vädret, men ni ser min point! just wait (L)

båten?..

gick ner till havet en snabbis med mamma min och lämnade lite saker i båten :) vi ska ju åka ut så fort det blir bättre väder, eller så fort det slutat blåsa i alla fall! och det har ju slutat blåsa, så tänk om vi åker ut redan ikväll? ;O hjälp! det låter som att mamma vill det, vet inte om jag vågar! vill inte lämna allt här och åka bort i en hel vecka :( jag kommer sakna älsklingen så mycket (L) men vi får se vad som händer! kommer informera alla såklart. nu ska jag inte göra ett skit resten av dagen, åh så kul

tittade i dom gamla arkiven...


inte så jättelängesen..

förrförra året?..




förra året i Österrike


jag och broder!

jag och syster!

jag och sötaste kusinerna

me! haha vad jag tror mig.. så ful bild

det va typ det, sen finns det bebis bilder ba men då är jag ju pytte (a) enjoy:D

good morning rain..

vaknade idag av att mamma kom in i mitt rum och kommer med en liten mobbning mot mig, om att jag sover så länge.. men hallå klockan va ju bara 12?! men så kommer hon och lägger sig bredvid mig och pratar lite, sötaste mamman ever!
idag är det ös regn ute och det slutar ju inte... hmm vad kan man göra då? INGET. försöker fortfarande övertala mamma om bio, nix det låter inte som att det kommer hända... så då sitter jag väl bara hemma idag men det kan ju oxå vara lite skönt :) bra mår jag i alla fall och det är huvudsaken! har precis ätit frukost och vaknat till lite framför tv:n... så nu sitter jag här och funderar lite. hoppas ni har bättre väder än vad jag har .. kram!

blogg TORKA.

har ingenting att blogga om. blir så uttråkad för jag vill verkligen skriva om något! i need ideas!
ooh, jag kanske skulle ta och lägga upp lite gamla bilder på mig ? :)

HEMMA

ännu en underbar dag! i love you (L)
nu ska jag bara ta det lugnt och försöka fixa till bloggen lite, får se hur det blir med det :) har oxå tänkt lite på ÖNSKELISTA, vet inte vad mer jag ska önska mig! behöver hjälp med det!
Imorgon ska jag vara med min kära mamma, föreslog bio men hon verkade inte riktigt bli så uppspelt när jag sa det ... får se vad som händer :D

haha i can be such a bitch...

payback är ju bara för roligt ? :D sa till sintan att jag skulle komma halv 2 fast lyckades komma till honom klockan 1 och då står han i duschen hahaha... han öppnar dörren helt blöt med bara en handduk på sig! min sötnos ♥ passade på att blogga lite medans han blir klar i duschen. Det blev inte så bra väder idag så då kanske vi inte kan spela fotboll :( lite kul att komma ut sådär men vi kan fortfarande göra det underbart :D bloggar nog senare!

plans for tomorrow :

ska till sintan baby (L) och bara vara, bara vara med den underbaraste! haha han frågade om jag ville ut och spela fotboll med honom, får se hur det går:D han som är bäst och jag som suger (a) perfect match! kul kommer vi ha det iaf :D as always! nu ska jag hoppa in i duschen, vill ju inte ha kvar alla skogsrester på mig när jag lägger mig i min nybäddade säng! haha gick lite till överdrift där.. men ni förstår :D KYSS PÅ ER (L)

Chris Brown

Så som många vet så älskar jag Chris Brown, en av mina favorit artister! Och som många fler vet, så gjorde Chris Brown ett stort misstag... men alla gör ju misstag och därför tycker inte jag att alla ska hata honom. Många gör det och aa han gjorde FEL, verkligen fel men han verkar ju i alla fall ledsen. det skulle varit skillnad ifall han inte var det.


vad tycker ni om detta?

födelsedag..

snart fyller jag ju år, typ 3 veckor kvar, mindre än det till o med :D längtar, äntligen 15 då! men vad ska man önska sig? (A) jag gör alltid en önskelista och nu kan man ju behöva lite hjälp med det! än så länge så har jag kommit på:
  • Akryl naglar, har inte råd med det själv så sätter det på min lista! tycker det är sjukt snyggt med lite längre naglar men fransk manikyr oxå :)
  • Parfymer - CanCan med Paris Hilton & Christina Aguileras parfym, tycker att den luktar så gott!
  • Ed Hardy kläder - ska ju åka till Stockholm den 14 aug, då kan man ju ta en sväng in i Ed Hardy butiken!
  • Mobil - måste ha en ny ! Orkar inte med den jag har nu, går ju för fan inte att smsa med den :| ska bara önska mig en som man kan smsa med, billig :)
Sen har jag inget mer, vad kan man önska sig ?

not much luck

hemma nu, hitta inte mkt svamp, typ 7 stycken haha.. men det gjorde inget :) mamma va glad ändå, god im such a mommys girl. påvägen hem åkte vi runt och leta efter ett korv ställe, men lyckades hitta en pizzeria så vi köpte kebab rulle taha ;D så gott! hemma nu i alla fall, ska packa upp min resväska som jag hämtade från Sara förut så då kan jag bo hemma igen :) hörs senare!

lite snabb update..

morron! drar iväg med mamma och pappa till min systers lägenhet för att flytta dit lite saker... får se hur det blir med det:) sen så frågade mamma mig om jag ville ut och plocka svamp med henne ( HAHA) och hon såg så glad ut så jag kunde inte säga nej! alltså blir det en lite luffig dag idag, hörs när jag kommer hem! puss (L)

gah älskar min mamma o pappa!

har precis haft en lång konversation( som alltid) med min mamma och pappa. det räcker med att man ställer en enkel fråga och sen sitter du där i timmar och lyssnar på pappa som babblar på om ALLT. haha han är bäst, men det är faktist lite kul att höra på faktist :) sitter här med choklad muffins cola banan och musik ;D så skönt att helt enkelt vara ensam...

HEMMA; trött..

hemma efter en UNDERBAR DAG! vilken lycka asså.. jag älskar dig så otroligt mycket. vaknade tidigt och va i landvetter runt 1 och hade det underbart! nu är jag hemma och hittar en FÄSTING i min säng! EUW, ska byta lakan och sånt direkt, fucking katter.. så jävla äckliga!

stannade lite på hemvägen, mamma ville ha ostbågar och jag ville ha cola (A) så snabbade in mig på seven eleven och råkade ta ett tuggummi oxå, fråga mig inte hur det kom i min hand :S men nu är jag hemma iaf och är sjukt trött! men ska va vaken lite till, annars kommer jag vakna tidigt imorn med, orkar inte. vill sova länge! imorn ska jag åka med mamma till sara för att hämta alla mina kläder jag har där, packade ju ner allt i en resväska för att vi skulle ut med båten men det hände ju inte så mina kläder fastnade hos Sara därför har jag bott där :D men nu kan jag vara hemma, det är så skönt :) nu ska jag dricka lite cola! kyssar (L)

flingor

sitter här med en skål flingor och pratar med Sintan, lyssnar på nån kille som berättar att han är oskuld(?) det är sara fråga mig inte haha! ska upp klockan tio, alltså om 7 timmar typ och iväg till Sintan! i can't wait (L) jag o Sara ska nog lägga oss snart, måste bara fixa till våran säng för den är lite cp ... men snart är vi i sängs :D night!

yeaah

SIIIIIIIIIIIIIINTAN MIN ÄLSKLING (L) och har internet nu btw!
har ju inte riktigt uppdaterat på några dagar, men har varit skönt att bara vara jag och sara i några dagar. allt ändras om man har internet asså, så mkt mindre socialt ;O men i alla fall,
i fredags såg vi harry potter, den va väl BRA. inget mer än bra, den va liksom inget spec men nått man helt enkelt måste se! sen va det hemmåt och upp tidigt på morgonen! iväg till gamla ullevi och titta på när Max lag(ÖIS) vinner hela gothia, i deras årsgrupp iaf ;D det är rätta takter! så det va kul att va med och se! sen blev vi hämtade och åkte iväg till ljungskile där saras kusin bor, och där spenderade vi kvällen :) kom hem runt 11 och då va det typ direkt i sängen, va så himla trött. jag och sara hade hela dagen på oss idag att helt enkelt göra vad vi ville, bara ta det lugnt helt enkelt! riktigt skön dag idag, och imorn då är det raka vägen upp till landvetter till min älskling (L) gud så jag har saknat dig. har aldrig känt så här, du betyder allt! aa jag älskar honom :D men nu sitter jag och kollar på kendra, bloggar sen :)

akutläkarna- tid samma dag!

haha passar på att göra lite reklam nu! är hos saras pappa, akutläkarna på heden! hahah en liten privatklinik typ. aa i alla fall, har ju inget internet hos sara som sagt så jag passar på nu en liten snabbis! igår gjorde vi inte mkt, packade klart men har fått reda på att nu ska vi inte ens ut med den jävla båten. eller aa inte än i alla fall för det ska bli dåligt väder.. nån gång ska det ske iaf!  Jag o sara ska nog ta nått att äta sen drar vi till Heden där gothia är för vi har ju inte varit där på hela gothia veckan, thats a shame haha!
sara satte nyss ett plåster på min panna, tyckte väl att det va ngt som jag behövde dölja.. så låter det nog sitta kvar! hahahha not.
pusselipuss! ha det så bra allihop!
P.S. jag är världens gladaste människa idag.

En hälsning från sara:
I love you all more than i love louise! :*


är hemma en snabbis för att packa!

är hemma nu men bara lite snabbt och jag är osäker om jag kan blogga mera, har inget internet hemma hos sara! bara så ni vet!!! I LOVE YOU ALL!

6 MÅNADER!

6 månader, and where are you ? jag saknar dig , kom hem nu :( älskar dig baby

åkte ut en snabbis...

jag o sara och hennes mamma åkte ut en snabbis till en affär i stan... kom tillbaks med massa smaskiga saker! haha älskar mat.. men i alla fall när vi åkte igenom stan så åkte vi förbi scandinavium, och där utanför står det hur många människor som helst. alla som står i kö till gothia discot.. när gothia är här kommer alla fjortisar/johnnysar ut! äckligt hur många det finns. att alla verkligen står i en sånn kö bara för att komma in på nått fjantigt disco. visst fotbolls matcherna kan va lite kul, med alla från dom olika länderna. men sen kommer discot, uääk!
tummen ner till gothia discot!


gothia; ett hem för sånna här?

total change

har duschat och  är helt fräsch, fast det va några timmar sen (a) men enda sen jag duschade så har jag och sara städat lite i hennes rum, haha hon höll på att dammsuga så flyttade hon på hennes säng så gick ena benet av och sen va det bara att göra sönder resten av benen, tyckte sara iaf:) så nu har hon en benlös säng! eller en madrass rättare sagt... misslyckat! men vi tänkte vara lite fyndiga, eftersom jag ska sova här i några dagar, varför inte göra en "dubbelsäng"? gjorde utav saras säng/madrass och två till madrasser som vi la på sidan :D tada nu har vi en dubbelsäng som vi kan lilla och mysa i!


puss!


IDAG ;

vaknade för en timma sen, ska äta frukost nu, sen hem till mig för att packa lite saker ;D ska bo hos sara i några dagar och sen ska vi ut med båten, GAH jag längtar tills jag bara får komma bort från allt!! men nu ska jag ner och äta frukost, skriver sen!
BTW, när kommer du hem ?

no update igår, so sorry!

men det fanns inte mkt att säga så no worries! drog till alex match, som vi självklart va sena till! valde att gå i pumps vilket gjorde svinont till slut, men så är det ju med nya skor. sen kollade vi klart på alex match, dom vann! sen drog vi hem till elliot för vi hade inte mkt bättre för oss, tunde va med oxå och där va vi en stund sen kom alex och vi va där i ännu en stund ;D gjorde inte mkt men det va en bra dag!
Jag hade tänkt lägga in en bild på mig, men nej det verkar inte som att det kmr hända ;D hade i alla fall på mig mina nya shorts från bik bok och det rosa linnet med blomman på från gina, och sen mina nit klackar :) skorna, me love!
that was my yesterday, hur va eran ? :)

godnatt!

nu ska jag lägga mig, och om jag inte bloggar imorn förrän senare på dagen så vet ni var jag är och vad jag gör :D see yah (L)

ooh juste!

har tänkt på att ta fler hål i öronen jätte länge nu och imorn ska jag äntligen göra det, haha det tog sin tid men nu ;D vet bara inte hur många jag ska göra, har ju redan ett på varje men jag funderar  på om jag ska göra 2 till på ett och 1 till på det andra, eller bara ett till på ett öra? hmm det är svårt att bestämma sig! men det kmr nog bli super fint  vilket som :D vad tycker ni?

blev ett litet stopp på vägen...

drog ner till viken en stund för att kolla på våran nya båt, så söt va den :) men det funkar, så nu vill jag, mest av allt bara åka ut med båten och bort från ALLT ALLT ALLT. underbart... Men i alla fall! efter det drog vi hem igen och hämtade saker och sen iväg! men fick ett litet hinder påvägen, åkte hem till Saras lille kompis ;D va där en stund men nu är vi hemma och jag är sjukt trött! imorn är det vakna och sen direkt iväg ut tror jag, ska kolla på alex gothia match! gothia vecka nu ju, fast inget disco för mig! hell no :)

lite tråkigt idag! men ni kan se på ett ungefär, mitt nya linne från zara och gaaamla byxor

jag får bli en kvälls bloggare elr ngt ...

jag som sa att jag skulle bli bättre på att blogga och så! jag vill gärna blogga men det kmr alltid saker ivägen, t.ex att jag inte har tillgång till en dator! men kvällsbloggning får det bli iaf! idag har jag och sara inte gjort mkt alls, förutom att Sara shoppat litegrann ;D finfina saker! sen har vi städat igenom hela min garderob! typ tom nu... haha :) och snart ska vi hem till Sara och sova där, så jag bloggar därifrån för jag orkar inte just nu! puss

jag är kass!

förlåt, ingen uppdatering idag :( men det finns inte så mkt att berätta, vaknade och åkte hem till nina. hade en rolig dag :) och nu sitter jag hemma hos mig och gör inte mkt, Sara är med oxå :) imorn ska vi till kungsmässan, sara ska shoppa :) och sen så åker jag nog hem och sovr hemma! nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på sex and the city tror jag. puss på er ! (L)


me and my new jeans!

me and my eye!

video inlägg

det gick inte att göra det bättre än så här. va nöjda.


och jag vet att jag pratar konstigt

Nej jag ger upp

förlåt men ni får inget video inlägg idag, jag orkar inte försöka längre! ingenting funkar ju! bajs på det här, ni får den imorn istället. och det med basta! godnatt

HOME; so sorry!

gud vilken dålig blogg dag det blev idag :( so sorry, men det blev ändrade planer så det är min anledning! skulle ju egentligen bara in till stan, och det hände ju! men sen fick vi för oss att gå på bio ikväll, så jag kom precis hem från att ha sett baksmällan! riktigt rolig film, finns roligare men man fick sig ett gott skratt iaf ;D se den! it was Me, Sara, Alex, Elliot och Thomas som gick, kul :) and by the way, veckans färg på glas i donken va rosa så jag va ba tvungen att köpa en plus meny! så nu har jag ett rosa glas ;D
istället för bild så får ni mitt videoinlägg som jag skulle lagt upp igår men hann inte! det är riktigt dåligt , men det är ngt iaf ;D
kommer om en stund!

stan-

nu drar jag iväg till stan i det dåliga, tråkiga vädret :( jag lovar er bilder sen, i alla fall en på mig haha! :) men vi hörs senare, ha det super!
lots of love,  louise

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade för typ 45 min sen då jag sover hos sara och då finns det alltid en risk att det blir senare :( lite synd ändå för då slösar man bort dagen! men nu är vi uppe och Sara hoppade precis in i duschen, när hon är klar drar vi NOG in till stan för att hon ska shoppa lite, mina pengar är boooorta så vi får se vad hon köper :)
Ni ser att jag blivit tusen gånger bättre på att blogga, kul va? :) det känns så mycket roligare att blogga nu, då man får lite inspiration från alla läsare! desto fler kommentarer man får och fler folk i statistiken, desto mer vill man blogga! så fortsätt med det :)
Idag efter stan ska jag hem till mig själv, själv tror jag! känns bara som att jag helst vill vara själv nu för tiden... jag vet inte riktigt vad det är. Men då ska jag i alla fall hem och ha en mysig kväll med mig själv/familjen :D ska städa mitt rum btw!
men nu är det min tur i duschen, ni får ha det så bra så länge ! kyss (L)

har du lust att komma hem någon gång?...

jag saknar dig verkligen.. nu kom jag på att jag gör det! you are like no other...(L)
man känner sig så ensam ibland, this is one of those moments! jag älskar dig, kom hem till mig! du är den enda för mig

i alla fall, back to Brüno!

i alla fall, jag stack ju iväg och träffade Sara vid bion och jag stressade som fan! men när jag kommer fram ser jag att filmen börjar halv tio, fan ta dig sara ;o så jag hade inte ens behövt stressa men ibland blir det fel tihi ;D  men kön till drickorna och så tog sin tid så det gjorde egentligen ingenting, köpte Hollywood menu med extra stor dricka... love cola :) Sen va det bara att sätta sig ner och njuta av filmen. Om man nu njuter av lite bög action! hahaha mycket skratt blev det men gud vilken sjuk film ;O haha riktigt sjuk, lite överdriven tycker jag :) men en sån film man bara måste se, så go watch it! nu är jag hemma hos Sara iaf och tror nog att vi ska lägga oss snart, är faktist väldigt trött :) bloggar nog någon gång till, puss så länge (L)


bajs ful bild men jag har en förmåga av att bli dålig på bild!


våran plus size menu! bara för tjockisar

opps!

jag började städa och sen rann tiden iväg hur snabbt som helst! förlåt för det men så fort jag börjat med ngt så hittar jag på nya saker att göra så det jag börjat med blir typ aldrig klart. alltså så städade jag INTE mitt rum, utan jag kollade igenom min garderob litegranna och sorterade lite kläder istället! det är lite kul tkr jag haha... perfektionist! i alla fall, istället för att skriva skriftligt i bloggen så gjorde jag ett video inlägg som jag skulle försöka lägga upp innan jag drog iväg hemifrån men det hann jag inte med så min kamera ligger hemma och ruttnar nu :( sladden är i kameran MEN inget mer än så :) haha. men i alla fall jag lägger in video inlägget imorn när jag kommer hem!

städa

nu ska jag städa mitt stökiga rum! ligger kläder lite överallt och det tycker vi inte om när det står en garderob precis bredvid! så ill be back in about 1 timma och då ska mitt rum va RENT! kanske tar med en bild eller två ;D

oh shit,

eh besöks rekord igår igen ;O det här börjar ju bli riktigt kul, lite inspiration asså om människor kollar in på min blogg! så tusen tack till alla fina läsare :) man mår så bra och blir så glad ifall man får fler läsare! skit kul! släng in en kommentar bara så checkar jag in eran oxå! (L)

tihi jag är så glad

jag är hemma och lite sen bloggning nu asså, förlåt för det! jag som hade tänkt bli bättre :( men jag vaknade faktist klockan 10 idag och iväg stack jag och mamma till Kungsbacka och SHOPPA! gud så skönt det känns att få köpt lite kläder, det va jag verkligen i behov av! skorna jag köpte, JAG DÖR för dom! får ba se när jag kan använda dom (aa) sjutk snygga iaf.
how bout some pictures? ;D


gulligt linne från Zara! 129 kr


ett linne, bara för att vi hade 98 kr på JC, va tvunga att ta slut på det haha!


Från Bikbok! Vita på rea, 150 kr och det randiga, vet inte


Gina Tricot! Linne byxor och örhängen, :)


nya jeans shorts, det va viktigt ;O och ett skärp, som jag ska lämna tillbaka :)

nu till skorna! dom första underbara, dom andra bara för att jag behövde nya skor!

me love! 900 kr från Bianco!


typ 300 kr från dinsko!

det va allt jag köpt men jag är så sjukt nöjd ;D tack MAMMA! (L) köpte nya venus breeze rakblad oxå ;D ska pröva dom och se hur bra dom är!

vad tycker ni om det jag köpt ? :D

HEMMA;

nu är jag hemma igen, skönt! träffade alex vid korsvägen kvart i fem och sen bar det iväg till liseberg! mötte elliot och hans kompis thomas, vi va där i en timme? typ två och sen åkte vi hem till elliot för ingen orkade med liseberg mer. va där en stund och nu är jag hemma :) alexandra sa att hon fått låna twilight av ngn så den ska jag strax lägga mig i sängen för att se! har sett den nåågra ggr men en gång till skadar aldrig (A) me love twilight. jag bloggar mera sen! tog bara en bild idag och den är relativt ointressant, men jag lägger upp den ändå ;D


mina ben i busskuren! fina ändå

JO nu går jag faktist!

HEJDÅ nu ska jag till liseberg!

outfit!


och ännu en gång ser jag inget på min dator men ni ser säkert på era! tröja på Gina och byxor från bik bok

taha

haha jag skojade ju bara ;O

kom utanför dörren så ringde min syster; var är du ? JAG: ehm typ vid snipen... HON: aa men nu är det försent gå hem igen!
så jag gick hem igen och nu sitter jag här och gör inte så mkt.. spelade lite sims men det va tråkigt så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Alex o elliot bjöd mig till liseberg men orkar inte riktigt åka dit :/  så jag får väl bara sitta hemma idag och blogga lite för er! kollade igenom lite gamla bilder på min systers dator på när jag va blond bla. men jag vill verkligen inte visa dom haha... men några brunett bilder kanske jag kan lägga upp. glömde att dom ens fanns! tihi så kul när man hittar sånt :)

LÄGGER UPP SEN!

nu drar jag!

nu drar jag ut och ni får outfit bild sen faktist, den ska ni få med för den är okej faktist! puss påer (L)

yes besöksrekord!

haha igår slog det på jackpotten ju! ska inte riktigt säga hur många läsare jag hade för det är ju inte så himla många men några är det iaf :D det ska bli fler så fortsätt att kolla!
vaknade runt elva och kom precis ur duschen nu, ska dra iväg och träffa min syster snart och sen vet jag inte var jag tar vägen! men en bra dag ska det bli i alla fall, vill faktist inte sitta hemma även om det skulle vara ganska så skönt! jag har kommit in i att VILJA blogga nu oxå, så så fort jag kommer på en idé om ett nytt ämne så skriver jag ett inlägg, långt som kort! ett linlägg är det iaf :D men nu får jag önska er en superbra dag för det ska jag ha!

SNARK

nu ska jag faktist lägga mig i min sköna säng tillsammans med CSI miami, eller 2½ men, det får vi se när jag lägger mig :) hoppas ni har haft en bra kväll och vissa en fortsatt bra! puss på er! (L)

oha!

Strappy Back Dress SEK 799, Quontum - NELLY.COM'
tittade runt lite och kom in på den här klänningen, är den inte bara för fin?
NELLY.COM

världens konstigaste blandning

haha nu sitter jag här med världens konstigaste blanding av mat, te och glass... te är varmt och glass kallt, och jag gillar inte ens te ;o jag vet, jag är konstig. men så går det när man inte har någon mat hemma!
Saras mamma va precis hemma hos mig, (skulle hämta saras bikini) så frågar hon om jag vill hänga med till Skara sommarland imorn. haha lite små kul så jag tackade ja! så det är ett kanske om vi åker dit imorn, allt beror på vädret:) och då ska jag till och med bada, big step... nu ska jag njuta av min glass och dricka mitt te! pussar, jag ska blogga MER :)

BRUNO

försöker komma på lite ideér så att jag ska kunna hålla det jag lovade om 4 inlägg förut! fick ett sms om bio från sara så då kom jag att tänka på Bruno! haha finns ju reklam om honom överallt och jag ska se honom på fredag; alltså premiären! haha det verkar vara en så sjukt rolig film, har ju sett reklamen på tv som dom flesta oxå har, haha man dör ju av bara det lilla. ser fram emot den filmen asså, typ ett måste att se :D ungefär som Borat; även om jag själv aldrig sett den haha... but back to Bruno :D den ska jag se på fredag med Sara och det ska bli kul :) rekommenderar den redan nu tihi :)


EW på fulla människor

jag pekar ner åt fullisar! IDAG sitter jag på busshålls platsen helt oskyldig så kommer det en full man och ställer sig 10 cm ifrån mig och pratar om polisen och svenska tjejer, VARFÖR? och vad fan sa han ens? hörde inte ngt förutom polisen och svenska tjejer haha. blev faktist lite rädd när han tog fram sin hand för att röra mig, jag backade undan och då kom han fram med nej jag ska inte röra dig och såg så glad ut. scary man! sånt gillar jag inte, men sen kom en snäll tjej och räddade mig :) man ska vara glad att det faktist finns folk som vill hjälpa till! så tack säger jag till dig :) sen hoppa jag på min buss mot billdal och där borta känner jag mig alltid säker haha, mitt fina lilla svenne område :)
Nej till fulla människor, inte bara är dom en fara mot andra men mot dom själva med. dom flesta riskerar att bli påkörda mest hela tiden av att dom är hänsynslösa. men vad ska man göra, dom finns överallt :D
allt jag ville säga! KRAM

Bara några bilder!


trying to make a blogg pose typ, misslyckades ganska så stort

checkar in mina stora summor med pengar!

plattång :D me love

två simpla tee's, bara lite enkla sådär från gina :)

must have ifall man ska platta sitt hår!

AND BTW; dagens outfit tyder på att jag behöver en ny garderob:| jag klär ju mig som Kissie nu va fan ;O ew

HEMMA; snacka om att jag suger

taha 4 inlägg, dom ska komma! jag vaknade 11 idag och då orkade jag inte blogga något för det blev lite stressigt! drog med min syster till en smycke affär där hon ska göra något slags smycke, MEN min syster suger och hade fått för sig fel dag :) så egentligen va det imorn hon skulle dit så det blir samma rutin imorn! roligt är det iaf :) i alla fall, när vi blivit dissade hos smyckarn drog vi vidare till stan för att titta på plattång, våran soppiga har äntligen gått sönder! så en ny är AKUT! vi gick in i åhlens och hade redan tänkt ut vilken vi vill ha, GA.MA. för den är ju allra bäst. men den sorten av GA.MA. som vi ville ha fanns inte där så vi bestämde oss för att åka vidare till Freeport för där visste vi att det fanns flera och billgare! Så vi träffade Valerie och Mirela som skulle hänga med, (systers kompisar) och sen hoppa på tåget till Kungsbacka! i freeport hitta vi exakt den vi ville ha för ynka 654, nästan en hel hundralapp billigare, det är ju något iaf ? ;) käka DOnken och sen drog vi tillbaka till stan! hem sen därifrån :)
BILDERN SEN!

barnvaktning, OVER

JAG VET:| min blogg har varit riktigt död dom senaste dagarna men likaså har jag varit! barnvaktning i typ 3 dagar, herregud det får allt räcka nu! men 1500 kr tjänade jag ihop så jag är ju faktist rätt så nöjd. fast 500 kr ska jag ge till Sara, orka! barnvaknting är typ det jobbigaste som finns, jag som är van vid att vakna runt 2 måste helt plötsligt vänja mig vid att lägga sig runt 11 och vakna klockan 9. det är inte kul :D men hemma är jag nu i alla fall och en tusen lapp rikare! imorn blir det shopping på G och jag o sara ska se om vi kan skaffa akryl naglar, sen får man lite kompis rabatt oxå ;D sånt gillar man!
Så nu ska jag krypa ner under täcket och ha en sköön natt. Sa till min syster att väcka mig när hon vaknar imorn, fick en känsla av att hon ska vakna 9 bara för att väcka mig då. she can be such a bitch at times :) flytta inte :(
jaja, nu har ni fått ett litet inlägg, imorn kommer det bli 4 åtminstone för att då är min blogg vid liv :D at least so ive heard!
puss och godnatt! (L)

hemma !

kom precis hem till sara, hade en bra kväll igår (aa) barn är ju trots allt... underbara? haha. fick 300 kr var, tänk 600 om inte Sara hade varit med ;o fuck you babe.
Nu är vi iaf hemma men ska åka igen så fort vi båda är klara, då åker vi hem till mig i detta underbara väder. strax därefter kommer Elliot, Alex, Adrian? och tunde. kul... :) vi ska bada och grilla, ändå mysigt :) nu ska jag måla mina naglar! puss

video inlägg


glömde berätta om Emmas födelsedag!




EMMA I BAKGRUNDEN HAHA
orkar inte berätta, jätte fint kalas BLA

har inte orkat!

tja! har inte bloggat på ett tag, men men :D transformers 2 va väl bra, lite utdragen men bra! alla borde se båda filmerna :) jag o sara drog hem direkt efter bion och somnade ganska så snabbt.. haha.
JUST DET! OUTFIT

jag ser inte själv ngt på min dator men en blommig tunika/klänning från gina och svarta shorts

igår vaknade vi runt 2 och efter en stund drog vi ner till vattnet och badade riktigt länge, det va för skönt:) sen drog vi hem o gjorde absolut ingenting! men det va en riktig skön dag ändå. Nu har jag vaknat, klockan halv tolv;O och ska snart dra iväg till Sara och sen dra till min kusin som jag ska barnvakta ikväll :/ ORKA! men men pengar får man väl!

outfit!

FÅR NI SEN! hinner inte just nu, puss

HEMMA - utan sara

hemma nu, första gången på länge känns det som! OCH jag har inte sara med mig ;O det va ngt nytt, men ska ju självklart träffa henne om någon timme eller två :D igår bloggade jag väl inget... nee men det behövdes inte för jag o sara gjorde inget... tror jag inte i alla fall! jag kommer inte ihåg! eller jo, vi hängde i stan o träffa en kompis ba :) kom hem tidigt, barnvaktning på g!
IDAG vaknade vi runt 1-2, som vanligt och jag drog hem direkt typ. så jag är hemma nu och har solat i en halvtimme ungefär, mer orkade jag inte för det blev för varmt! bara sol och ingen vind lr moln, det gillar vi :D jag tog med mig kameran ut för att ta lite kort på mig själv, för att visa er lite hur det ser ut .. MEN FAN heller! det ser ju värre ut på kamera än i verklighet ;O så bara dom närmsta får se min finfina hud , taha (L) runt 7-8 ska jag va inne i stan för att träffa Sara för att sen köpa lite godis.. ska se transformers 2 idag med lite folk! Elliot fyller år imorn.. men vi firar det idag för filmen gick inte imorn :) elr ngt sånt va det. Killarna skulle typ på pizza hut innan men det har varken jag eller sara pengar till så vi kommer i tid till bion, och den längtar vi till :D
ska hoppa in i duschen nu (hahaha höll på att skriva ska hoppa in i bion nu) och sen drar jag väl iväg in till stan.
BTW sara! vi måste sola :(
KYSSAR (L)


HAHA jag älskar dig <3

RSS 2.0