jag är så snygg!

jag är så snygg och jag vet det och jag vet att ni vet det. hhahahahaha nu skoja jag. men här ska ni få lite snygga bilder på både mig och Sara.



finaste bilden :)



















vad tycker ni ? :)

smoooothie

hejhej! som ni såg innan så la stephanie in ett litet fint inlägg, hahahha tack för den ;) väldigt intressant... så nu har jag kommit hem till Sara och vi sitter här med våra Banan & Jordgubb smoothies. Jätte goda!

Ingredienser:
Vanilj Glass
Mjölk
Jordgubb & Lime Juice
Jordgubbar
Banan

Så nu har ni receptet varför inte prova på att göra en egen smoothie?
Jag och Sara får se vad som händer ikväll, vi kanske drar till Slottsskogen så dom som ska dit, vem vet vi kanske ses där.
Puss, bloggar senare ♥


ignorera mitt face, men this is my outfit for the day, (om ni kan se)
nämligen högmidja kjol från J&C, köpt under sommaren. Topp från Gina
Tricot från sommaren oxå. Söt oufit, eller vad tycker ni?:)


min och saras fina smoothiesar, lyckades spilla lite men so what :)

Stephanie gästbloggar thihihhiih

hahahah shuuue bre whats up de ee stephanie in da house :):):)


sitter här med oooo bajsar :D:D

tjaaa

hej bloggen! godnatt och godmorgon, glömde säga godnatt igår (a) nu sitter jag här i skolan och har precis kommit in från lunch rasten, maten va si så där... med andra ord Blä! Så Jag, Sara och Nina gick till hemköp och köpte lite smått o gott, typ choklad och vitlöksbröd, mums !
jag har svenska och har dö kul, ska skriva en debatt artikel om något, vet inte riktigt vad. Några förslag?
Efter skolan åker jag till min kusin och fixar prao, sen drar jag till stan med min syster (L) och sen kanske nån slags Valborgs firande, får se vad som händer i Götet.  haha :)

pusss se yah later ♥



fina kläder va ? ;)

tjena mellan bena din hygena, hahahahhaah hur man än stavar det

nu sitter jag här hemma hos Sara på hennes nya fina Mac ! I am loving it. lite avundsjuk får jag väl säga... hehe :)
vi har precis varit ute lite, lite var och där i frölunda och det va väl kul. Men nu har vi dragit hem oss till Sara för att hämta lite saker för imorn, sen ska vi dra oss hemmåt till mig i Billdal, älskar billdal asså .....

Dagen har väl varit helt okej och jag är på väldigt bra humör, förutom att baby (L) ska åka bort till Norge där hans pappa bor för att hälsa på i typ 4 dagar, kmr sakna dig <3 förutom det är det underbart, vädret gör ju alltid skillnad asså, helt uuunderbart väder ute, kanske gör premiär för shortsen imorn ? får se hur det blir!

Men nu ska vi packa ner lite saker och dra in till stan, bloggar när jag kommer hem! pusss på er (L)

Vad tipsar Louise om?

Vad tipsar Louise om?
Både vad du SKA och vad du INTE ska göra!
Stil & Personlighet

 

  • Färga ALDRIG håret svart om du är blond! Ditt hår kommer bli misshandlat om du försöker färga tillbaka!
  • Om du har en fin brun kropp, matcha det med färgglada och framför allt vita kläder! Det är jätte snyggt att ha vita kläder till en brun kropp.
  • Skaffa din egna stil och se till att aldrig ha på dig kläder som inte matchar. Det ser hemskt ut så matchning är viktigt, men stilen ska fortfarande vara din.
  • Försök inte vara någon annan, var nöjd med dig själv och se inte din bästa vän som någon bättre person än vad du är.  Alla är olika, så älska dig själv!
  • Gör vad du vill och låt ingen tvinga dig att göra något du verkligen inte vill. Du är din egna person och inte nån annans bitch. 
  • Var dig själv och låt ingen trycka ner dig för personen du är.




 


ooh stressad!

snart är det ju prao vecka för mig och min klass, och jag har ett litet problem! Jag har ännu inte hittat en prao plats och jag kanske borde göra det- Så idag ska jag ut med Sara och Iman och leta efter något kul. och ifall jag inte hittar ngt jag vill göra så kan jag vara hos min faster på Stena Line hehe. Jag vet inget som jag verkligen vill göra så det blir väl bara ngt slappt, plus att man inte får vara med sina kompisar så tråkigt :( Och om jag inte hittar ngt då väljer min lärare åt mig och det vill jag ju inte riskera!

jag börjar typ ta slut på att skriva saker, men bara så ni vet älskar jag Twilight och längtar så sjukt mkt tills New Moon kommer ut på bio!!!



tråk

Wiie nu sitter jag här i skolan och har data lektion, det tycker jag är super duper kul! Fast vi gör inte så mkt, läraren grejar med sin data och jag sitter här och bloggar, perfekt! Jag sitter o pratar med Iman om lite olika saker, alltid lika kul :)
nu ska jag försöka göra lite läxa typ, så puss,

bloggar om dagen sen!


första videon!! haha alex


kämpar här!

nu sitter jag här och kämpar med att lägga in en video! jag fattar verkligen inte, och videofy me är ju skit oxxå!! I need help, badly!
Aja jag sitter här och lyssnar på min favorit artist, hon har alltid varit det oxå, Shania Twain. You're still the one heter låten :D Jag är så lycklig som en människa kan bli men nu ska jag bli olycklig :( måste ut och klippa gräset, hehe tjänar lite pengar iaf så det är inte helt frivilligt!
Jag är nog tillbaka om säg, 2 timmar haha ? Så puss på så länge, så får ni ett till inlägg sen.


varför gråter man?

frågan är : varför gråter man?

är man en liten skitunge som gråter så fort något är orättvist, eller är man så sjukt deprimerad att allt gör en ledsen? Eller så är det helt enkelt så att man är så jävla lycklig att man hittat någon som verkligen älskar dig och är så underbar. Det borde vara huvudanledningen till varför man gråter i alla fall... Att gråta är en helt underbar känsla enligt mig, man kanske är lite mobbad men sooo what :D
varför brukar ni gråta? om ni nu gråter


Dagen har varit helt underbar, with my boyfriend and sister!! Det
var väldigt slappt men åh i love that, and I love you ♥



älskar dig syster!

hej

nu måste jag verkligen skärpa mig med det här bloggandet! bloggade ju nästan inget igår heller... men det är bara för att jag har varit så upptagen! igår spenderade jag typ hela dagen med baby (L) och det var verkligen underbart! och ännu en dag som jag ska spendera med baby (L) han har äntligen kommit efter massa prat om vem vi skulle vara hos hehe. Men nästan hela morgonen har jag varit med min käraste syster, pratat lite om allt möjligt, kläder, killar, sommaren och våra kroppar! :| men sen blev hon sur på mig så det sket sig. nu sitter jag här och pratar lite med baby (L) som han nu heter :) vi ska nog bara ta det lite lugnt idag, sen ska han åka intill stan så är jag ensam. Men en bra dag blir det och idag kan jag lova er att det blir fler inlägg!

pusssssssssssssssssssss

gårdagens outfit, fast man ser inget


jeans från bikbok(gamla) & vit t-shirt från gina tricot & halsband från sisters & jacka från H&M

my little sri lankanese

liseberg x2

hej bloggen och förlåt igen för dålig uppdatering. Har inte haft tid typ,, men i alla fall igår så va jag i Liseberg igen! skulle egentligen inte gå eftersom jag va där i lördags oxå, men Nina hade dansuppvisning så det va ju självklart att jag skulle kolla på det. Men nej det skulle jag inte alls, jag missade min buss och lyckades missa Ninas dans med säg 10-15 min .. Riktigt synd, förlåt för det (L) men hon va lika glad för det, efter det åkte vi runt på sakerna i lisse, (jag bytte band med sara för jag hade varken pengar eller liknande) så jag fick åka lite saker. Det va kul och sen drog jag hemmåt. Hemma pratade jag lite med min syster, Alexandra, och sen gick jag o la mig. Ännu en lyckad dag, tack för den tjejer ♥

dagen

jag vet , lite dålig uppdatering men så går det när man lever livet som Louise Nyberg! HAHAH. i alla fall, idag vaknade jag runt 12 ngt sånt, sen kom Sara klockan 1 och då hoppade jag direkt in i duschen och snabbade mig för att bli klar. Vi lyckades komma ut ur huset runt säg, kvart över 2? I alla fall, då missade vi bussen som vi skulle ta oxå ... Så vi fick ta en annan som går så mkt långsammare, åh irriterande! Men i alla fall, när vi va framme i  brunnsparken skulle vi skaffa lite pengar så vi träffa Saras pappa och han langa pengar. härligt, sen var det vidare till Liseberg! invigningen , jätte kul :) Vi kom in i Lisse och träffade Alex och Elliot, vi fixade guldpass och åkband sen var det bara till att åka! vi hade en jätte bra och drog därifrån strax efter alla fina fyrverkerier, runt klockan 9 för det va då det stängde. Sen åkte vi hem och chillaxa ba.


love you!

nu sitter jag här mitt i natten och pratar med min käraste Iman ♥ hon är verkligen en undebar tjej, en av dom mest underbaraste jag känner. Någon som jag inte vill och inte SKA förlora! ser du det?? även om du inte mår så bra just nu så ska du klara dig, du ska lösa det, inte bara för dig själv men oxå alla andra som älskar dig. Du kanske inte inser hur mycket du betyder för mig, men jag hoppas verkligen att du vet att
Du har gjort min vardag så mkt bättre, så mkt mer rolig och intressant, du förgyller min dag gullet :) jag kommer alltid att hjälpa dig, no matter what. Och tro ALDRIG att jag inte vill det eller att jag ser ner på dig på nått sätt, för du tror du fel. Så fel, jag ser dig för den personen du verkligen är, där inne i hjärtat. Den Iman jag känner och alltid kommer känna, som är: rolig, underbart snäll, givmild, ärlig, smart, soft and fuzzy inside (hahha). Du är underbar Iman, jag hoppas verkligen att du förstår det. Förstå att jag bryr mig så mycket om dig, jag skulle göra vad som helst för att du skulle må bra och jag kmr göra allt. Jag vill att du ska veta att du kan lita på mig med allt, jag är här för dig och jag är inte falsk somv vissa andra. Jag vill lösa alla dina problem, jag vill hjälpa dig ur dom så att du kan få det livet du förtjänar! Livet med alla som älskar dig och som du älskar tillbaka.
Jag älskar dig, 



lite hjälp här va...

som sagt så spelade jag ju in lite videosar, men här är problemet. JAG VET INTE HUR MAN LÄGGER UP DOM :O så om någon skulle kunna vara så gullig och hjälpa mig, lite tips och så skulle jag va vara jätte tacksam ♥
så imorgon hoppas jag att jag ser jätte många kommentarer om hjälp, men puss nu ska jag lägga mig och sova , så skönt! puss vi hörs imorn  :):):):)

tjena bloggen!

heeeemmma och kvällen är över, även om det fortfarande är ganska tidigt. tro det eller inte, men jag hade faktist kul idag hehe. Det är ju självaste folket som gör det kul och även om vi va i skolan och så lyckades det bli någorlunda kul :) jag gjorde några video klipp under kvällen som 1 elr 2 kanske åker upp här på bloggen! vad har ni själva gjort den här underbara fredags kvällen? kanske någon fest på gång, mys hemma hos killen eller helt enkelt hos en tjej kompis? kompisar är ju allt <3 men puss på alla läsare, imorgon bär det iväg till liseberg, invigning woho!


som sagt, taco theme .... hahahaha ser jag inte ut som en blek mexikan;)

"taco night"

tänk er, jag har precis åkt ifrån skolan efter en lång och tråkig vecka, och nu måste jag åka tillbaka! i slutet av nian så ska hela min klass, som är underbar, åka någonstans i världen. troligen prag elr ngt liknanade. Så till den här resan måste vi tjäna pengar, och det gör vi genom olika "evenemang" där människor betalar för saker vi säljer elr ngt liknande... aa ni förstår. Och ikväll är det just en sån kväll, på en fredag kväll :( då ska jag, Sara och mami gå, förhoppningsvis så kmr det flera oxå hahahaha annars är vi mobbade. Så snart ska vi åka iväg.

Tog ut mina stygn idag, det gick jätte bra! det tog ungefär, 2 sekunder kanske? hehe... ont gjorde det inte heller så det va allt med det, hoppas inte att jag får ett ärr bara. Men nu ska jag sminka mig och sedan åka iväg till skolan igen, vi hörs senare. Pusss ♥

samtal... dum dum dum

nu sitter jag här med sara och har ett "samtal". jag tror att vi kanske kan lösa några problem nu, så att det blir lite mer problemfritt mellan oss. It may be for the worse or for the good, det får vi se senare.
Idag är dagen som jag ska ta ut mina stygn, och för dom som inte redan vet så här kommer the story:
Förra veckan, tisdag, så jagade min älskling (L) mig med en HUMLA blääää. humlor och alla insekter är min allra största fobi. Men i alla fall han jagade mig och helt plötsligt snubblade jag .. hahaha!! sen slog jag upp mitt knä, vrickade mitt finger typ och fick lite blå märken var och där. haha så misslyckad, sen så åkte jag till saras pappa och fick sy mitt knä, idag är det dags att ta bort stygnen. hoppas det inte gör ont :)

keep on reading bitches, puss ♥


fint va? ;) så blev det när jag skulle sätta upp en bulle i håret....

GODNATT!!!

äääntligen får jag sova. Jag lyckades bli klar med min läxa, nästan 3000 ord och jag är NÖJD. det tog verkligen sin tid men jag hoppas det kmr va värt det, ett till VG kanske? jag är ju trots allt bäst ... tihi ♥ men nu ska jag sova ! såå puss på bloggen, vi hörs imorn igen ? ;)

sorrrrrrrry!

heej och förlåt för dålig uppdatering (A) om jag får va helt ärlig så har jag helt enkelt inte orkat, fel av mig men det är ju inte alltid som man orkar med allt.
I alla fall, idag så har det varit en helt vanlig skoldag men tråkig va den inte, kanske ibland men det gör inget .... det finns alltid någon som kan göra mig glad igen! ♥ i skolan idag gjorde vi inte mkt, vi hade iaf gympa och det va faktist kul ! även om jag blev lite omkastad (bokstavligt!!!) men det va kul ändå. sen fick jag umgås en stund med honom (L) och det är alltid lika underbart. Sen bar det hemmåt med mami som jag på sistone blivit väldigt bra kompis med, she's changed asså! nu ska jag göra läxa som måste vara inne imorn, så hoppas hoppas verkligen att jag blir klar. Wish me luck!
Pusss, i love you and you love me ♥ kanske kmr fler inlägg idag ... vem vet

fucking fysik

nu sitter jag här och har det tråkigaste ämnet, fysik :| fysik kan nog vara mitt hat ämne och jag skulle göra nästan vad som helst för att slippa det! men jaja, våran lärare suger och det enda han gör är att prata om jag vet inte vad? så jag sitter med min dator och låtsas ta "notes" som det kallas. Men då tar jag chansen att blogga istället! om vad vet jag inte ....
Vad ska ni göra idag? själv ska jag hem och göra klart min läxa som är försenad, hoppas verkligen jag lyckas göra klart den idag så jag slipper tänka mer på den!

Men mer om mitt o saras bråk, om ni har tid och intresse att läsa dvs. I förrgår och igår så bråkade jag med min älskling (L) för att jag var arg på honom för något han sagt till sara och då took jag en stand och skyddade henne. Men ändå, så säger hon " du bryr dig inte om ngt " och då vill jag säga Sara, om jag nu inte brydde mig om ngt varför skulle jag börja bråka med honom om DIG om jag nu inte brydde mig om nått? Så jo jag bryr mig visst om ngt, jag bryr mig om det som spelar någon roll! det finns saker som du säger till mig som jag inte kan säga ngt annat än okej till? Och när du kmr och berättar för mig att du bråkat med honom och du säger att han har sagt taskiga saker till dig och sen säger du att du har sagt massa taskiga saker till honom. Hur ska jag kunna ha en kommentar om " guud vad taskig han är" när du har varit minst lika taskig mot honom? Så det är då jag säger men ni båda gjorde fel, varför bråkar ni hela tiden, varför kan ni inte bara vara kompisar? Det är min kommentar och antingen så får du ta den eller lämna det.
Och du säger att du inte vet om du kan lita på mig längre, och då säger jag lita på mig om du vill för jag skulle aldrig säga ngt till nån annan om något som du sa till mig va en hemlighet och som jag inte får säga till någon. För så jävla falsk är jag inte. Du är fortfarande min bästa vän och man förräder inte sin bästa vän sådär. Jag säger till honom om våra bråk, och du säger att du inte vill det men du är lika dålig? du är en hypocrite, du säger att jag inte ska göra ngt sen går du och gör samma sak? Du går och babblar på med Cathy om jag vet inte vad, om massa skit? du går in i ett rum och låser dörren, sen klagar du på massa saker du stör dig på, både hos mig och honom. Kan du inte säga de sakerna till mig och sen lyssna på vad jag har att säga om det? lyssna på mig och se varför jag ibland väljer att säga " jag bryr mig inte!" jag har mina anledningar, det går inte alltid att ha en kommentar om allt. Precis som när jag hade skadat mig, " vad hände?" , " jag ramla" , "aha okej". Ser du ? du hade inte heller ngn kommentar förrän jag fick fråga varför bryr du dig? då oj!!!! sara ba säg ingenting som du själv gör.


du vet ju att det är du och jag?    (ursäkta att det ser ut som att jag har dubbel haka)

skola

nu sitter jag här i skolan och har engelska. Men det är inte mkt lektion här, jag sitter med Alex och Kalle och pratar om att min boyfriend är en partille johnny vilket han verkligen inte är! jag skulle inte varit tsms med honom om han var det.....
men nu säger läraren att det är lunch så pussssss♥

det här kommer aldrig funka

har inte hunnit blogga nått på hela dagen, men här kmr ett litet inlägg...

värsta dagen i skolan asså... det va inte mkt som gick rätt. Det enda bra på hela dagen va på slutet, då jag fick prata med baby (L) vi lyckades prata bort våra problem och det känns som det aldrig har varit bättre mellan oss. men iaf idag har jag bråkat med sara, som vanligt. Det händer mest hela tiden måste jag påpeka. Och vad handlar det om? Jo att jag inte bryr mig om ngt (enligt sara iaf) och att Sara inte kan lyssna på ngt jag säger (och det håller vi båda med om). Men iaf jag tkr inte att det här kmr funka länge till om det ska bli så här hela jävla tiden. Är så trött på vad du säger, du säger alltid samma saker men egentligen vet du inte ett skit. Men det kan man ju inte förklara för dig? du lyssnar ju inte ändå eller hur. så jag vet inte hur vi ska lösa det här.

aja godnatt. Puss på den BÄSTA ♥

jag älskar dig

nu är det natten + plugg

nu ska lilla söta louise (hahahaha) sova. Ännu en dag borta och bloggen börjar ta fart, eller vad säger ni enstaka människor som faktist läser min blogg, vilket är inga. Men men, det kanske brassar på inom en månad eller så! här borta håller jag tummarna iaf och hoppashoppashoppas! Nu är det natten för mig, fast först lite plugg för jag har geografi prov som jag verkligen kommer faila på. Men puss på er och sov så sött ♥

my boy lollipop

HEJ BLOGGEN (L)
hemma nu efter en .... tråkig dag! I skolan hände det inte mkt förutom att jag och my boy bråkade, men shit happens och vi har fortfarande inte pratat något. Men bryr jag mig, nej inte det minsta! Han får komma till mig om han vill ha förlåtelse.... det va ju faktist inte jag som gjorde fel.

Som sagt skolan va tråkig, men efter skolan åkte jag in till stan en snabbis med en kompis och köpte lite gott gotti gott gott! Godis i andra ord. Det va verkligen ngt jag längtat efter, men sen efter godis blev det hemmåt för att plugga som aldrig kmr hända känner jag på mig. Men jag ska försöka mitt bästa, så puss på bloggen vi hörs senare eller imorgon!

lollipop & boy ♥



Why I love shopping!

Now im sitting here again writing my english essay about; "Why I love shopping". And this time I actually FINISHED IT, believe it or not. Now you're probably wondering why i'm writing in English... yeah I don't either know,i guess I just felt like it! Anyways soon my lesson is over and we're moving on to FRENCH, usch och fy säger jag bara. Franska kan nog vara den värsta lektionen någonsin, och det värsta är att det är 1 timmes lektion :| då vill man bara dö.... Men iaf, jag överlever så vi hörs sen bloggen. Hoppas alla har haft en bra dag för det har jag.

pussssss♥

skoola

Nu sitter jag här och busar lite. Sån lyxig skola som jag har så har varje elev faktist fått varsin laptop! *avundsjuka*?? Men nu finns det ju något dåligt med det här, man får typ bara använda Word och google för nästan alla andra hemsidor är blockerade! Det suger ganska mycket, men man får prova sig fram och se vilka hemsidor som är blockarade och vilka som är öppna. Lucky me, blogg.se var öppen! Så nu sitter jag här och lyssnar på musik och bloggar lite när jag egentligen borde göra lite matte, ORKA säger jag bara. Aja det här är början av en tråkig skoldag men ni kan räkna med att jag kmr blogga mer än en gång iaf!

pussss på er♥

så ser lilla jag ut idag....


ny dag

Godmorgon bloggen! Ny vecka, ny dag. Första gången jag känner: Äntligen skola! och det är bara för att jag får träffa min älskling (L) och självklart alla klasskompisar. Idag händer det inte mycket, först till skolan och sen ska jag nog faktist hem... konstigt nog. Jag måste faktist fokusera på att göra läxorna jag inte gjort än, det är verkligen inte likt mig att inte lämna in läxor i tid. Men men, hoppas på att jag blir klar med dom inom den här veckan så är jag back on track igen.

Nu far det iväg till en ny skoldag, pussssss ♥

fin wanna-be fläta nina gjorde på mig ...




nighty night

läxan kom jag inte så långt med, men då försöker jag med en annan läxa ! måste nämligen läsa en bok som skulle varit inne för några dagar sen, men men bättre sent än aldrig. Så får se hur långt jag kmr innan jag däckar.

puss & godnatt, hörs imorn bloggen ♥


läxa!

nu sitter jag faktist här framför datorn och skriver om "Why I love shopping?". Och några kanske undrar varför det inte är på svenska? Jag går nämligen i en engelsk skola, som oxå är den bästa skolan, och jag lär mig allt på engelska! Förutom svenska förstås.... Så alla mina läxor skriver jag på engelska och det tkr jag är jätte bra. Anledningen till varför jag går på en engelsk skola är att när jag va typ 4-6 år så bodde jag i USA och fick lära mig engelska. Sen när jag flyttade tillbaka till Sverige ville inte mami o papi att jag skulle förlora engelskan så engelska skolan blev det! har gått där hur länge som helst och planerar att gå där till slutet av nian

puss på att jag inte vill göra min läxa ♥

idag

idag har jag varit med älskade Sara ♥ vi har gjort lite av allt... typ målat naglarna (mina blev en konstig orange persiko färg), vi har handlat mat med mamsi, bakat en misslyckad kladdkaka och kollat SEX AND THE CITY ♥ det blev en lyckad dag och nu sitter jag här själv och lyssnar på musik, borde egentligen fokusera på läxa men det finns så mycket mer lockande saker så!
Nu ska jag dricka lite juice och tugga lite tuggummi, hoppas jag orkar med läxa senare

Puss på alla fina läsare .....


Hej allihop och välkomna till min bloggggggg!

En blogg har jag velat göra väldigt länge och äntligen har det hänt! Jag vet att jag inte kommer bli någon "Dessie" elr "Kenza" men jag kanske kan bli någon...

I alla fall, nu ska jag berätta lite om underbara mig! Louise heter jag och bor i käraste Göteborg <3 Min fritid består mest utav kompisar, shopping och skola tyvärr! Just nu i livet händer det inte mycket men jag kan säga att vänner och kille (L) kommer först, mer om mig kommer i mina kommande inlägg så det är bara att fortsätta läsa!
Puss louise ♥

RSS 2.0